7.9.07

Γιατρός-Ψώνια

Αυτά έλεγε το χτεσινό πρόγραμμα, ο ντοκτέρ είδε κρεατάκια και αμυγδαλές, έφαγε μια φτυσιά από τον κ.Ρίκο που ήταν όλη δική του, απ' εξω έδειξε ολύμπια ηρεμία από μέσα κύριος οίδε πόσων γενεών (μας) πίσω προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια. Σε κάθε περίπτωση το θέμα φτύσιμο θέλει λίγη δουλειά.
Τα ψώνια ήταν οκ σε γενικές γραμμές, όποιος έχει συναντήσει μια μανούλα να μιλάει μεγαλοφώνως στο τέκνο της ωρυόμενη "Τι παίρνουμε τώρα? ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, Ρίκο? Γάλα, πήραμε γάλα" επί τρίλεπτον να ξέρει ότι η εν λόγω μανούλα έχει πλέον και δικτυακό βήμα.
Και μετά φυσικά πήραμε εκατομμύρια "μπαλάκια που γελάνε" από το παιχνιδάδικο από κάτω, διότι ήμαστε καλά παιδιά και το αξίζαμε :-).

Εναρκτήριο

Ήθελα μανιωδώς να κατοχυρώσω το "τι λέει το πρόγραμμα?", είναι μια φράση που δικαιωματικά μου ανήκει :-). Ξεκίνησα να γράφω στη Νόηση, (όπου και ευελπιστώ να γράψω το ιστορικό του κ.Ρίκου, τα της εκπαίδευσης του), αλλά διάφορα που θεωρώ ασήμαντα, καταγραφή για μένα, νεύρα, χαζοχαρούμενα και σαχλαμαρίτσες θα τα γράφω εδώ.