26.12.07

Καλό για το μάτι, κακό για τα νεύρα.

ο «ευφάνταστος» τίτλος αναφέρεται στην τελευταία εμμονή, το φτύσιμο.

Εδώ και λίγο καιρό ο Θόδωρος φτύνει σαν τρελός. Όχι τον κόσμο, όχι τον κόρφο του, επιλέγει μια κεκλιμένη ή κατακόρυφη επιφάνεια και παρακολουθεί την πορεία του σάλιου.

Χαζεύω ξένα σάιτς και βλέπω να είναι κάτι κοινό, δε βρήκα όμως λύση. Δεν είναι ακατάσχετη σιελλόροια που το προκαλεί, δεν το κάνει χειριστικά, μάλλον είναι θέμα αισθητηριακής αγωγής. Έχω επιχειρήσει να τον βάζω να καθαρίζει μόνος του, (κόλπο που εν μέρει είχε λειτουργήσει με το σκίσιμο χαρτιών) αλλά δεν τον πτόησε. Είτε πρέπει να μιλήσω με την εργοθεραπεύτριά του, είτε να αγοράσω/διαβάσω για αισθητηριακή αγωγή (ανακαλύπτοντας τον τροχό).

Μέχρι την παραμονή θα κυνηγάμε σκουλήκια, μυρμήγκια, μπαλάκια στην εξωτική Ερέτρια, στο επανιδείν!

24.12.07

Τηλεγραφικά

Πάρτυ Νόησης: μέχρι τώρα το πιο άνετο που έχω πάει από καταβολής κόσμου. Ούτε «μα όλη την ώρα στα μπαλάκια θα κάτσει?», ούτε «μαζώχτε τον μαντάμ τα πετάει όξω και μας διογκώνει τα συκωτοπνεύμονα» ούτε τίποτα. Γνώρισα συμπαθέστατες μαμάδαι και μπαμπάδαι με προεξάρχουσα την απίθανη Μιράντα και την εξίσου καταπληκτική μιραντοοικογένεια. Μιράντα, θα ΄ρθουμε να μετακομίσουμε δίπλα σας, να ανταλλάσσουμε ιδέες και καρτούλες pecs.

Κατά τ’ άλλα εντρυφούμε στο roman policier, Μινέτ Γουόλτερς, Π.Ντ.Τζέημς, Γουόλτερ Μόσλυ για να αναφέρω μερικά από τα τελευταίας εσοδείας, καινούριος Μουρακάμι αλλά και Αθήναιος. Καλά Χριστούγεννα σε όλοι, την αγάπη μας!