8.12.09

Διάφορα


Δεν πήγαμε Ερέτρια λόγω καταιγισμού ιώσεων, δε βγαίναμε λόγω βροχής, άγχος και εμμονές χτύπησαν κόκκινο.

Ρίψεις-πτώσεις στο φόρτε τους.

Εδώ βλέπουμε Bing Bang Theory όπως μας έχουν δέσει με όρκο οι βόρειοι φίλοι μας («ένας που το έβλεπε το παιδί του είναι απολύτως φυσιολογικό τώρα και μάλιστα έφτιαξε και σύλλογο για τα υπόλοιπα, ενώ ενός άλλου που δεν το έβλεπε ακόμα σκίζει κλωστούλες και φύλλα» μας είπαν). Θυσιάζεται ο πατήρ-όχι ο Αμβρόσιος, ο άλλος-και κάθεται και του ρίχνει μαρκαδόρους από το κεφάλι στη γνωστή στάση ψειρίζω-τη-μαϊμου. Μπλέκεται ο μαρκαδόρος στα μαλλιά, πέφτει σιγά σιγά, πρόκειται για φαντασμαγορία. Μη σχολιάσετε το μήκος του μαλλιού, ο άνθρωπος, όπως κατήγγειλε ο Χρήστος, είναι εσώκλειστος-ΑΛΛΑ αυτό δεν τον εμποδίζει να ΠΑΕΙ ΤΟΡΟΝΤΟ χριστουγεννιάτικα.

Στη δεύτερη ο Ρίκος εξασκεί το επίκαιρο σπορ, ρίχνω διάφορα στο δέντρο κι ό,τι κάτσει. Μαρκαδόροι, καραμέλες, ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά. Για ό,τι σκαλώνει επιστρατεύεται το ειδικό εργαλείο (homo faber πάνω απ’ όλα). Στην αρχή ο Αργύρης έσκαγε που το δέντρο κατήντησε γιουσουρούμ («μακάρι να ήταν κανονικός ο Θ!») αλλά μετά χαλάρωσε κι είπε ότι πρόκειται για δέντρο αυτιστικό από τη μία και κανονικό από την άλλη.

7.12.09

Κοίτα να δεις

Τελικά η λύση ήταν μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, μη σου πω στο κρεβάτι μας κι εσείς τρέχατε σε υπουργεία, δικαστήρια και οργανώσεις, κορίτσια.

ΥΓ. Ευχαριστώ, Βαγγελιώ.