23.7.08

Dizzy, που λέμε και στο χωριό μου



Οι φανατικοί του μπλογκ θα θυμούνται ότι προ καιρού διάβαζα περί VBA. Λοιπόν, οι περισσότερες συμπεριφορές (φτυσίματα, ονυχοφαγία) του Ρίκου-εικάζω ότι-έχουν ως κίνητρο αισθητηριακής φύσεως θέματα κι η πρόταση είναι «δώστε αισθητηριακά ερεθίσματα».

Οπότε χτες πηγαίνοντας για έπιπλα (αγορές που βαριέμαι αφάνταστα) τσίμπησα και την εικονιζόμενη σβούρα. Η οποία έχει την πλάκα της όταν βάζω το μικρό και κάθεται και τον γυρίζω, αλλά ακόμα δεν έχω βρει τρόπο να τον κάνω να γυρίζει όρθιος χωρίς είτε να κινδυνεύει να εκτοξευθεί ακολουθώντας τη φυγόκεντρο ή να τρέχω εγώ γύρω γύρω με την ίδια γωνιακή ταχύτητα-άλα.

Λίγο ασυνάρτητα όλα αυτά, ας όψεται η ζέστη.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απο πού την πηρες τη σβουρα?ποτε πατε διακοπες?

Μαριλένα είπε...

Σου 'στειλα μέιλ με όλες τις καυτές απαντήσεις.

athanasia είπε...

Xθες η σύνδεση wind δούλευε με απόλυτη αστάθεια ή δεν δούλευε καθόλου. Προσπαθούσα να στείλω ένα μέιλ της δουλειάς. Κατόρθωσα και συνδέθηκα στις 3 τη νύχτα, αλλά δίστασα ν' αφήσω σχόλιο στο χθεσινό, σκέφτηκα θα πείτε ότι μου έστριψε...

Λοιπόν, η άποψίς μου (sic) είναι ότι οι γονείς, ιδίως δε αι μαμάδαι, γυρνούν σαν σβούρες, οπότε πρέπει να ξεκουράζονται για να είναι στα καλά του και το ανοσοποιητικό.

Φιλιά από τας εξοχάς :)

Μαριλένα είπε...

:-) μια άποψη για 2 ποστ συγκεντρωτικά, αυτό θα πει πυκνότητης λόγου :-).
Φιλιά κι από μας που ακόμα κοιτάμε την άδεια με το κυάλι-υπερβολές.

popelix είπε...

Καλημέρα!
Για ρίξε και στο παρακάτω link μια ματιά μήπως βρείς κάτι χρήσιμο:

http://www.trikiklo.com/category_list.php?c_id=8

Μαριλένα είπε...

Popelix, πολύ ωραίο site ευχαριστώ, ζαχαρώνω την κούνια που έχουν.

popelix είπε...

Είναι λίγο τσουχτερό αλλά έχει πολύ καλά πράγματα. Εγώ ζαχάρωνα ένα ξύλινο φορητό καθισματάκι για το μικρό αλλά ... νίκησε η τσιγγουνιά!