27.8.08

Ο Μπομπ σώζοι τη μαμά

Πρέπει να το ΄χω αναφέρει ήδη, πώς και πόσο οι διάλογοι του Μπομπ του Μάστορα από το βίντεο και τα βιβλία έχουν ενταχθεί επιτυχώς στο καθημερινό λεξιλόγιο του Ρίκου.

Το χειμώνα χρησίμευσαν πχ σε μια απόπειρα γλειψίματος της εργοθεραπεύτριας, «Μα είσαι υπέροχη!», της είπε μόλις την είδε, η κοπελιά χάρηκε και τον έβαλε να της το ξαναπεί. Ανθυπομειδιούσα, γιατί είναι η ατάκα του Μπομπ προς την αιώνια αρραβωνιαστικιά Γουέντυ, όταν αυτή ετοιμάζεται για να πάνε στο χορό.

Χτες λοιπόν, κι αφού ο Ρίκος μού είχε σπάσει τα νεύρα πριν κοιμηθεί, «μαμά, θέλω νερό», «μαμά, διάβασε μού άλλο ένα βιβλίο», «μαμά, πού θα πάμε αύριο» στο τέλος με φωνάζει: «μαμά, έλα» και με το που σκάω μύτη στο δωμάτιο λέει: «Σ’ αγαπώ».

Χαμογέλασα, αλλά δεν άντεξα: «Ποιος το λέει αυτό?» «Οι κυρίες το τραγουδάνε στο Μπομπ, στο Κάμελοτ». Πάντως κόλλαγε.

ΥΓ. "?", είδες, το ποσοστό ερωτηματικών στον τίτλο έπεσε. Χρόνια πολλά στο τυπάκι με τους πιο αγαπημένους, δραστήριους, ικανούς, αποτελεσματικούς, γοητευτικούς γονείς που ξέρω.

4 σχόλια:

mamma είπε...

"Σ' αγαπώ"!
Πολύ μου άρεσε :)))

athanasia είπε...

Ορίστε, ο Ρίκος συνέλαβε μια χαρά ότι η τέχνη δίνει ατάκες που συγκινούν στην καθημερινότητα. :)

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα καλό μου
Καλό μας βράδυ πια

Μαριλένα είπε...

Mamma, καλό ήτο, thx :-).

Αθανασία, :-):-), ακριβώς, "κάντο όπως ο Μπομπ".

Φωτούλα, πότε θα μάθουμε τα καλοκαιρινά σας νέα? (αυτό το "πια" στο τέλος της φράσης, πολύ θα ήθελα να το ακούσω πώς εκφέρεται).