28.8.08

(άντε να πείσεις ότι δεν είσαι)


Το πρώτο κρούσμα ήταν στο εστιατόριο. Ο Ρίκος τρώει βλίτα, του αρέσουν και ζητάει επιτακτικά και με τη γνωστή στεντόρεια φωνή: «Mαμά, κι άλλο κροκόδειλο». Γελάμε, σχεδόν κρυφά, δεν αντέχω και κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του γεύματος λέω «τέλειωσε ο κροκόδειλος», περνάνε οι μέρες, το ξεχνάμε.

Χτες φτιάχνουμε σπανακόπιτα και η απίστευτη σύγχυση ξαναχτυπάει: «Η μαμά φτιάχνει κροκόδειλο». Ό,τι πράσινο κυκλοφορεί στην κουζίνα είναι είτε σπανάκι είτε καϋμάν ως φαίνεται.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φιλεναδα πρεπει να φερεις τον Ρικο στο σπιτι να του κανει ο Παυλος το γευμα με ολα τα ερπετα του ειδους.Εχουμε απειρα και εντυπωσιαζομαι που ξερεις το καυμαν.Τετοιου ειδους γνωσεις πιστευα πως ειχα μονο εγω , ως μανα του Παυλου (μεγαλου περιβαλλοντολογου,φυσιολατρη,ζωολογου και πολλα αλλα.Περιμενω το τηλεφωνημα σου .Φιλια

Μαρια-μαρια

Υγ ,εχω προβλημα με το ιντερνετ δεν με συνδεει και οταν γινεται δεν ειμαι για πολυ ωρα on line ,ισως να μη το παρεις αυτο το σχολιο

athanasia είπε...

Ωραίος!

Αστεία-αστεία, αρκετές φορές έχω αισθανθεί σαν να παίζουμε οικογενειακώς στην Οικογένεια Άνταμς, αν μάλιστα υπήρχε κι εκείνο το θαυματουργό χέρι... :)

Μαριλένα είπε...

Μαρία, και το σχόλιο πήρα και για την επίσκεψη εκπαιδευτικού χαρακτήρα θα έρθω.

Αθανασία, ειδικά στις ταβέρνες έπρεπε να τον μαζεύουμε να μη χαιρετάει πολλάκις σερβιτόρα και συνδαιτημόνες ή να μη λέει μια συγκεκριμένη με γκρίζα μαλλιά: "γιαγιά".