25.9.08

Όλα υπό έλεγχο


Πεταχτήκαμε σήμερα μέχρι το σχολείο να δούμε τη δασκάλα, πώς τα πάει με το Ρίκο, τους συμμαθητές του, το πρόγραμμα που ακολουθούν.

Όλα φαίνονται να βαίνουν καλώς, ο μικρός είναι σαφώς λιγότερο επιθετικός-και φαντάζομαι μόλις τους πάμε και τους οπτικούς κανόνες του θα στρώσει ακόμα καλύτερα.

Στο θρανίο με το διπλανό του: δεν κάνει να τον χτυπήσει, δεν κάνει να τον πιέσει με το δάχτυλο-πράγμα που τρελαίνει τον άλλο τύπο, οπότε είναι φοβερό κίνητρο για το Θόδωρο-οπότε σήμερα τον φυσούσε!

Ό,τι απαγορεύεται επιτρέπεται.

5 σχόλια:

mamma είπε...

Καλημέρα!
Τι ωραία που όλα είναι υπό έλεγχο [μήπως να κάνεις κάποιο μαγικό να εξασφαλίσουμε πως τη Δευτέρα ΔΕΝ θα βρέχει;]

υγ. κάθε Σ/Κ θέλω να σας καλέσω για παιχνίδι [εσάς και τη γειτόνισσα] κι όλο κάτι γίνεται. Αυτή τη φορά είναι κρυωμένος ο Παύλος και βήχει σαν από σπηλιά :(

witchofdaffodils είπε...

πάντως τον τρόπο του τον έχει :)

athanasia είπε...

Ωραίος!

Κάπως έτσι δεν λειτουργούν και οι πολιτικοί? Πρώτα δημιουργούν την εντύπωση ότι μας περιμένουν φοβερά πράγματα, πέφτει αναστάτωση και γενική ανησυχία, σιγά-σιγά συνηθίζουν όλοι στην ιδέα ότι περιμένουν το χειρότερο, μετά η τελική εξαγγελία είναι για κάτι που, τέλος πάντων, χωνεύεται, ησυχάζουν όλοι, σου λέει, πάλι καλά...

:)

mamma είπε...

Απίστευτη η παρομοίωση αγαπητή Athanasia :))))

Μαριλένα είπε...

Mamma, πες πως έγινε.

Witch, παίζετε με τον πόνο μας, φίλτατη :-).

Αθανασία, ακριβώς, πάντως ήταν μια πολύ ανακουφιστική εικόνα οι ήρεμες δασκάλα και ειδική παιδαγωγός κι ο πάντα χαρούμενος Ρίκος.