23.3.09

Kristina


Νικήτρια είναι η butterfly κι η πιο διάσημη blogger της αυτιστικόσφαιρας η Kristina Chew που μπλόγκαρε στο autismvox και τώρα στο autism.change.

Δε θυμάμαι ποιος μου σύστησε το blog της ή πού πρωτοδιάβασα για αυτήν, απ’ τη στιγμή που την πρωτοδιάβασα όμως κόλλησα. Ο τρόπος που μιλούσε για τον Charlie και την καθημερινότητά τους με έκανε να θέλω να κρατήσω ένα παρόμοιο ημερολόγιο για το Ρίκο, ένιωθα πως ό,τι καταγράφεις και μετράς σε κάνει να συνειδητοποιείς την πρόοδο.

Tο autismvox ήταν πάντα και το blog που συμβουλευόμουν για επιστημονικές εξελίξεις στα περί του αυτισμού, ήξερα ότι αρκεί να το διαβάζω για να είμαι ενήμερη για όλα τα νεότερα.

Η Kristina ήταν πολύ γελαστή, απλή και ζεστή. Μιλήσαμε για όσα μιλάνε οι μαμάδες, για τον αυτισμό στην Αμερική και το πόσο πολλά υποσχόμενος δείχνει ο Ομπάμα, το άγχος για το μετά και τα group homes τις καθημερινές δυσκολίες, την απουσία υποδομών στην Ελλάδα.

Ευτυχώς που ήταν η Emma μαζί κι έσωσε την «πουτ δε κοτ ντάουν» κατάστασή μου-ας το αποδώσουμε στο δέος λόγω Kristina, Emma ευχαριστώ πολύ για όλα.

ΥΓ. απαντάω στα σχόλια μετά το μεσημέρι, κάποια δουλεύει αναπάντεχα σκληρά.

11 σχόλια:

mamma είπε...

Καλημέρααααααα!

υγ. ακόμα δεν έχω σύνδεση :(

Ανώνυμος είπε...

Εμείς συνεχίζουμε και ψηφίζουμε autismos.blogspot.com για την ποιό διάσημη blogger.

Και θα το πάμε και δικαστικώς το θέμα αμά λάχει.....

Κινήθηκαν δε ασφαλιστικά μέτρα για την μή απόδοση του επάθλου στην butterfly, και σχετικός έγγραφο υπάρχει στα τελωνεία ελέγχοντας κάθε αποστολή προς τα υπόγεια της Ζυρίχης.

Ηδη ο διαγωνισμός κρίθηκε άκυρος και καταχρηστικός απο τους θαμώνες του καφέ.

:P

Ανώνυμος είπε...

Κυριε ανώνυμε όντως η μανδάμ στην μέση της φωτό, αυτή που κρατάει με το ζόρι, τις άλλες δύο, να μην φύγουνε απο το κάδρο ντε, μου δωσε κούρσα για Ζυρίχη με μουστουκουλουρα και έπαθλον δική της φώτο σε κορζίνα.

Συντάσσομαι δίπλα σας, αρνούμαι ενσυνείδητα να παραδώσω έπαθλο και δεσμεύω μουστουκούλουρα για τις δίκαιες ανάγκες του αγώνα μας.

butterfly είπε...

Λολ λολ λολ! Κούκλες και οι τρεις (αδίκως ανησυχούσε η Έμμα), και έχετε στηθεί πολύ αστεία σαν τις Ντάλτον! :-D Τα αυτιστικομπλόγκ θα κατακτήσουν τον κόσμο, μπρέιν.

Αγαπητοί ανώνυμε και ταρίφα - κρατήστε δόξα, στείλτε μουστοκούλουρα. Ανταλλάζω και με μπάρες χρυσού, αλλά για τ'όνομα του Θεού, δώστε μου τα μουστοκούλουρα. Στοπ.

The Gasbird Familly είπε...

Κι εμείς ψηφίζουμε
"Κίλαν-καφέ" και για να το λέμε 10 διαφορετικοί άνθρωποι,έτσι θα είναι!
Σ'έριξε λέγοντάς σου για τον Ομπάμα γι αυτό της έδωσες το βραβείο!
Βία και νοθείααα!

Ανώνυμος είπε...

Χαρηκα παρα πολυ που ηρθα μαζι, και δεν ειναι καθολου ανακγη να με ευχαριστησεις. Να ειμαι με 2 Top Bloggers ηταν τελεια:-)

Που μηλισα τοσο(:-0) νομιζω δειχνει οτι καλο ειναι να εχουμε την ευκαρια να συναντιθουμε με αλλες μαμαδες και να μηλισουμε. Kαι με ολα τα λαθοι που κανω στα Ελληνικα σιγα για την "κοτ" :-)
(εγραψα μια ποικιλια -θουμε -σουμε σημερα, lucky dip:-))
Emma

Ανώνυμος είπε...

...Tα ειλικρινη μου συγχαρητηρια,συντασσομαι με τους ανω σχολιαστες,ο Ελλαδικος χωρος σου ανηκει...Congrats και παλι για την συναντηση κορυφης.
D

athanasia είπε...

Πετάει η ομάς!

Θέλουμε κέρασμα, μουστοκούλουρα με καφέ. Δεκτοί και οι ταρίφες. :)

Μαριλένα είπε...

mamma, ποιοι αλήται μην έρθω εκεί κ τα σπάσω????

Ανώνυμε, συμβούλιο της επικρατείας-το ΄χεις πιάσει το πνεύμα, συνέχισε έτσι.

Ταρίφα, μην το στήσουμε το κορίτσι, σπεύσε (αν κ καλά η φωτο μου, αλλά τι να της πουν τα μουστοκούλουρα, η γυναίκα μένει στη Ζυρίχη...)

Μαριλένα είπε...

Ντάλτον :-) πολύ γέλιο :-). Και πάλι συγχαρητήρια, φιλενάς, άξια!

Gasbirds, κι εγώ σας αγαπώ, φιλιά στο Χαλάνδρι-Ουγκάντα που λένε κι οι πρωινατζούδες.

Emma, διαβάζω κ προσπαθώ να καταλάβω τα microboards πρέπει να συνεργαστούμε στο σχετικό post.

D, ήταν ήταν, επόμενο βλέπω τον Ομπάμα.

Αθανασία, μα είναι δυνατόν? Ζητήστε κάτι πιο λαρτζ!

kristina είπε...

Marilena----I am more determined than ever to learn modern Greek so I can read all of your posts! It was so wonderful to meet Emma and you---the highlight of my trip. I have a post on Change.org about our conversation. Hope we can meet again and warm wishes to Emma and your families----

many regards from Kristina