14.4.09

Ομολογία παράνοιας?


Λοιπόν, εγώ η Μαριλέ, όποτε περνάω δύσκολη φάση, υπαρξιακά, κακή διάθεση, ποιος αλήθεια είμαι εγώ και πού πάω, ξεσπάω πάντα ως εξής: κουρεύομαι. Όταν λέμε κουρεύομαι δεν είναι αυτή η μέση φωνή που μάθαμε στο σχολείο, «βάζω κάποιον να κάνει κάτι για μένα», κυριολεκτώ, κόβω μόνη μου τα μαλλιά μου.

Προχτές που είχαν σφίξει τα πράγματα ξεκίνησα να γίνω Ρι(χ)άνα, κατέληξα κάτι σαν τη Λώρα Μπους, αλλά παραδόξως βλέπομαι! Επειδή όμως η διάθεση ήθελε κι άλλη ενίσχυση κατέβηκα στην Πολιτεία για τα πασχαλινά βιβλία και ένα πολύ συμπαθητικό πουκάμισο-παντελόνι για να φοράω τις μέρες που από το γραφείο πάω κατευθείαν στο κότερο (χωρίς τη μεσολάβηση του corsa).

7 σχόλια:

mamma είπε...

Μαριλέ πουλάκι μου! δουλεύω δίπλα στο εν λόγω βιβλιοπωλείο, χάθηκε ο κόσμος να κάνεις ένα τηλέφωνο να ψωνίσω κι εγώ κανένα από αυτά τα μοβόρα βιβλία που διαβάζεις;

Ανώνυμος είπε...

...Και πότε ειπαμε ανοίγεις την δανειστική βιβλιοθήκη;
..Θα ήμουν ευτυχής να διάβαζα τα μισά...
D.

Ανώνυμος είπε...

Τι μου θύμισες;
Πολιτεία!!!Ιερό προσκύνημα στη Μέκκα του βιβλίου κάθε 15/νθήμερο, μέχρι πριν 2 χρόνια (όταν ακόμη εργαζόμουν επί της Μαυρομιχάλη και ένα μόνιμο άγχος ότι έχω στήσει την baby sitter- από ένα σημείο και μετά έψαχνα δικαιολογίες ''για 5΄ σταμάτησα, αλλά πως πέρασε έτσι η ώρα βρε, παιδί μου;΄΄)

Καλό διάβασμα και καλό Πάσχα!!!.

Ιωάννα

athanasia είπε...

Κότερο και αστυνομικά και κομμένο μαλλί? Δεν προχωράμε, λέω εγώ, και λίγο πιό πάνω από την Μαυρομιχάλη μερικες-μερικές, να τσιμπήσουμε κανένα νηστήσιμο?

Μαρια-Μαρια είπε...

αυτο το μαλλι το θελω σε φωτο , στο μαιλ μου ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

εγω δεν κοβω μαλλι , τρωω ενα κουτι μπισκοτακια και μετα πηγαινω απο την παραλιακη μεχρι το Ανω Καλαμακι με γρηγορο περπατημα για να καψω τις...τυψεις.

The Gasbird Familly είπε...

Παγωτό ,παγωτό , παγωτό!!!
Η ζωή φαίνεται καλύτερη μετά από ένα δίλιτρο κα'ι'μάκι της ΕΒΓΑ!

Μαριλένα είπε...

Mamma, δεν θα ξαναγίνει, δεν το είχα καταλάβει/συνειδητοποιήσει η ηλιθία ότι είσαι κοντά!

Δ, Πάσχα γαρ!

Ιωάννα, κι εγώ τη λατρεύω την Πολιτεία. Ένα άλλο βιβλιοπωλείο που υποψιάζομαι ότι θα είναι ωραίος χώρος είναι το Λεμόνι στο Θησείο, αλλά δεν έχω πάει-έχεις άποψη?

Αθανασία, αμέ, να περάσει το Πάσχα να κανονίσουμε και με την παραπάνω παραπάνω και με την παρακάτω.

Μαρία και Gasbird που το θίξατε το καταραμένο θέμα: στο φαγητό καταφεύγω καθημερινά, τα μαλλιά τα κόβουμε όταν θέλουμε να καταφύγουμε σε κάτι πιο τεατράλε.