5.5.09

Νευρολόγος


Μετά το νευρολόγο, που είχε να τον δει ενάμιση χρόνο και τον βρήκε πολύ συνεργάσιμο και κοινωνικό κερδίζει τα υπεσχημένα: κυνήγι περιστεριών στην πλ.Βικτωρίας μέχρι εξαντλήσεως του, γλυκό και μαρκαδόρους από απέναντι.

Ρίκος: Θα μού κάνει ένεση?

Νευρολόγος, ενώ τον έχει καθισμένο στο εξεταστήριο: όχι, ποτέ δε σου έχω κάνει ένεση.

Ρίκος σπίτι: Μου έκανε λίγο ένεση.

Γιαγιά: Λίγο ένεση?

Ρίκος: έκατσα πάνω στο κρεβάτι, αλλά δεν έκανε ένεση. (που σημαίνει ότι στο τσακ τη γλίτωσα?)

Είναι ωραίο, έτσι γι' αλλαγή ν' ακούς ωραία πράγματα από τους γιατρούς (συνεργάσιμος, κοινωνικός κλπ).



10 σχόλια:

Maria είπε...

Ευχαριστο Μαριλενα , εμενα τετοια σχολια μου λενε τοσο ο ψυ οσο και ο νευρο τα τελευταια 2 χρονια.....το οτι ομως εβαλε βρεμενο ψωμι μεσα τη φριγανιερα χθες ,οτι βρισκω καπου καπου κομματακια απο τα τουβλα του τζακιου (τα σπαει οταν βρισκει ευκαιρια) και καποια αλλα κουλά που κανει σε ανυποπτο χρονο, αναρωτιεμαι κατα ποσο αυτη η βελτιωση που βλεπουν αυτοι ειναι υποθεση υποκειμενικη ή οχι.(τις κουλαμαρες δεν τις κανει συχνα, οταν τις κανει ομως τις κανει μαζεμενα).
Ο Ρ. βελτιωνεται σε αυτο το τομεα?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μαριλένα όλο και καλύτερα.

Είδες τι ποδαρικό έκανα?

Χρήστος Ρεγγούζας

emma είπε...

Ειναι ωραια να διαβαζω για τον Ρ, εφτιαχνες την μερα μου:-)(you made my day!)

Ανώνυμος είπε...

Γλυκύτατος, ως συνήθως!
Καλημέρα :)

Λ.

Ιωάννα είπε...

Καλημέρα Μαριλένα, και μένα μου έφτιαξες την μέρα, είναι πράγματι πολύ ευχάριστο να ακούς αυτές τις λέξεις-κλειδιά. Εγώ νοιώθω κάτι σαν πεταλούδες να πεταρίζουν μέσα μου, σαν το πρώτο σκίρτημα του εμβρύου, όταν το πρωτοαντιλαμβάνεσαι και ξέρεις πια, ότι το μωρό σου είναι εκεί και είναι καλά!
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι, μπορώ να σου στείλω mail;

Ανώνυμος είπε...

Γλυκύτατος ?

Εξαρτάτε αν είσαι περιστέρι στην πλ.Βικτωρίας ή όχι.

athanasia είπε...

Mπράβο Ρίκο, μπράβο μαμά Ρίκου και λοιπή ομάδα εργασίας... :)

Για τα "κουλά", που λέει η Μαρία, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα πει ότι είναι εύκολο πράγμα να συμβαίνουν. Αλλά θα περιοριστούν και θα κοπούν όταν θα έρθει η ώρα τους. Και την ώρα αυτή δεν την ελέγχουμε εμείς...

Αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι δεν υπάρχει πραγματική βελτίωση σ' ένα σωρό άλλα, με πρώτο και καλύτερο την κοινωνικότητα και το πνεύμα συνεργασίας. Η δική μου θεωρία, μάλιστα, είναι ότι συνήθως η βελτίωση της κοινωνικοτητας κατά ένα μαγικό τρόπο σταδιακά περιορίζει τα "κουλά". Πώς και γιατί συμβαίνει αυτό, δεν ξέρω.

MiKy είπε...

αυτο με τη "λίγη ένεση " ανπέκταμπλ!!! η "ενεση" ειναι ολη η διαδικασια, και ενα μερος της ειναι λιγο ενεση!!! μπράβο στο Ρικο!
τι απίθανο μυαλουδάκι, το εχω πει τοσες φορες... Χαίρομαι για τα σχόλια προόδου.

houz είπε...

Όπως λέει και η Kristina, ο αυτισμός είναι μαραθώνιος, δεν είναι σπριντ-βέβαια ώρες ώρες κάλλιστα μοιάζει ο μαραθώνιος να αποτελείται από διαδοχικά σπριντ....

βέβαια ώρες ώρες κάλλιστα μοιάζει ο μαραθώνιος να αποτελείται απο διαδοχικές νίκες.... η οποίες με την σωστή διαχείρηση αποτελούν τον ενισχυτή για τα επόμενα διαδοχικά σπριντ.

houz

YΣ : Συνεχίζουμε να είμαστε υπέρ των περιστεριών στην πλ.Βικτωρίας και βρίσκουμε το παρόν ποστ προβοκατόρικο και εμπρηστικό. :)
.
.
.
.
ΥΣ2 : Μετά από συνεννόηση με τους απέναντί γλυκατζήδες και τους μαρκαδοροπωλητές και αφού επιδόθηκαν οι ανάλογες «εξηγήσεις» θεωρούμε ότι ο Ρ. εκγύμναζε τα περιστέρια με στόχο την βελτίωση της πτητικής τους ικανότητας.

Μαριλένα είπε...

Μαρίσ, η μέρα είναι φουλ στις κοθλαμάραι, ασυζητητί, απορώ πώς το σκέφτηκες ότι δεν υπάρχουν. Αλλάζουν, περιορίζονται κατά καιρούς αλλά υπάρχουν πάντα.

Χρήστο, γεγονός, ο αέρας του Βορρά μας ωφέλησε, να είμεθα καλά όλοι.

Έμμα, ευχαριστώ, αυτές τις στιγμές της τόσο γνήσιας ευχαρίστησης πχ από τα περιστέρια, τις ευχαριστιέμαι κι εγώ.

Λ, :-) :-) ευχαριστώ!

Ιωάννα, ευχαριστώ, φυσικά, στείλε στο mkilanioti ατ gmail.com

Προβοκάτσια, δεν απαντώ :-).

Αθανασία, αυτό που λες ισχύει και το βρίσκω πολύ λογικό! Νομίζω ότι οι στεροτυπίες είναι πολλές φορές αντίφραση στην απόρριψη ή στην αδυναμία συμμετοχής στην παρέα.

Μιραντάκι, σ΄ευχαριστούμε, μέσω Λαμίας πάνε οι συνειρμοί ενίοτε, αλλά πάνε :-).

Houz, στο κυνήγι δεν κακοποιήθηκαν περιστέρια, ούτε καν τα πιο βαριεστημένα :-).