19.6.09

Όπου επιστρέφει



Μη έχοντας λείψει για ουσιαστικό λόγο πλην ενός (λίγο πολύ βαρετού) σεμιναρίου. Το βασικό ατού του οποίου σεμιναρίου αποδείχτηκε η μαγική ώρα λήξης 14.30!
Οπότε γύριζα, περίμενα να τελειώσει το μικρό τα μαθήματά του και πηγαίναμε βολτίτσες.
.


















Απόπειρα να ανακαλύψει/χειριστεί επιτυχώς/σημαδέψει με το νεροπίστολο






Επιστροφή στην πραγματική κλίση, οι πιο παρατηρητικοί θα διακρίνουν το τεράστιο κλαδί που πάει για μάδημα.



Βουτάνε μαζί στην πισίνα του Θόδωρου. Κακά τα ψέματα, ο μεγάλος βαρέθηκε εκεί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο δύσκολο να βρεις κοινές δραστηριότητες.



Διάβασα: το λεξικό του κυνισμού-αδιάφορο μού φάνηκε και το Εγώ, ο μπάρμαν που με άρεσε.

3 σχόλια:

athanasia είπε...

Πρώτο σχόλιο: Ωραίες φωτογραφίες κι ωραίο πράγμα τα βαρετά σεμινάρια με ώρα αποχώρησης 14:30, που δίνουν άνεση για βολτίτσες.

Δεύτερο σχόλιο: Την μισή μου ζωή την πέρασα μοιρασμένη σε ασύμβατες δραστηριότητες τέκνων (με κεφαλοκλείδωμα από την Χριστίνα (για να στρίψω το κεφάλι προς το μέρος της) όταν η θεωρούσε ότι η ασύμβατη δραστηριότητα της αδελφής της απορροφούσε την προσοχή μου και, συγχρόνως, ήταν εκτός των δυνατοτήτων της).

Καλό ΠΣΚ :)_

Ιωάννα είπε...

Το μόνο που είδα αρχικά, ως γκάβακας, είναι η κλίση του δρόμου. Το κλαδί το πρόσεξα μετά. Βρε Μαριλένα, μήπως το παιδί έχει απλώς μία κλίση προς τη Γεωπονική/Βοτανική επιστήμη και το έχεις παρεξηγήσει; Το ότι μαδάει και μερικές μαργαρίτες είναι πιθανόν να το κάνει για κάποιο κρυφό έρωτα, ( Με αγαπάει, δεν με αγαπάει) ή απλά από καλλιτεχνική διάθεση, έτυχε ποτέ να δεις φωτογραφίες με μοντέλα που παίρνουν το λουτρό τους μέσα σε τόνους ροδοπετάλων ή χαμομηλιών; Στο έχω ξαναπεί είναι εκκολαπτόμενος καλλιτέχνης. Φιλιά.

10_λέξεις_μόνο είπε...

φαίνεται ενδιαφέρον.δες και εσύ:
[Ανακαλύπτοντας τις λέξεις / Finding the words] (Κυριακή 21.06.09)
http://www.ameamedia.gr/filmlist-09/competition#anak