6.7.09

Ο εξωγήινος μου κι εγώ

Τον τελευταίο καιρό, επειδή έχουμε μείνει χωρίς τον Αργύρη-κι ενίοτε και χωρίς το Δημήτρη-και κυρίως για να τον αποζημιώσω για τα πρωινά μαθήματα, παίρνω το Ρίκο και πάμε βόλτες.
Μερικές φορές πάμε στην Πολιτεία, άλλες στη Βεϊκου κι άλλες στο σιχαμένο παιχνιδάδικο για τα αναπόφευκτα μπαλάκια και μπαλόνια.
Είναι περίεργη η αίσθηση και κυρίως η διαπίστωση ότι είναι μάλλον η πρώτη φορά που νιώθω τη μαμαδίστικη περηφάνια που κυκλοφορώ μαζί με το Θόδωρο. Είναι γεγονός ότι μιλάει δυνατά και λέει τα πιο παράξενα πράγματα που μπορεί να ακούσει κανείς "να ρίξω όλα τα βιβλία κάτω?-Πολιτεία", φυσικά σταματάμε για να παρατηρήσουμε με στεντόρεια φωνή τα πιο μυστήρια πράγματα "κοίτα, 3 πουλιά πάνω στο σύρμα, πού είναι τα πουλιά? πάνω στο σύ-? " κυνηγάμε πιασμένοι από το χέρι τα περιστέρια όσο βρίσκονται στο πεζοδρόμιο, αλλά πρόκειται για μια συνολικά θετική εμπειρία.

7 σχόλια:

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Έχεις κάθε λόγο να νοιώθεις περήφανη. Εγώ την πρώτη φορά που πήγα τη Νάσια στο βιβλιοπωλείο μου είπε "Μαμά εδώ πουλάνε μανόν;". όταν της απάντησα "όχι" μου είπε "ωραία, τότε δε θα ξανάρθουμε!"...
Καλή βδομάδα σε όλους μας

athanasia είπε...

Το κυνηγητό με τα πουλιά πάνω στο σύρμα είναι από τις πιό ωραίες εικόνες που έχεις δώσει εδώ μέσα... :)

mamma είπε...

I'm so glad!

υγ. + με συγκίνησες

Ιωάννα είπε...

Πολιτεία, Πολιτεία. εκεί ήμουν το πρωί, έψαχνα για κανένα βιβλίο με Μάκατον. Είχα ένα εξάμηνο να περάσω από εκεί. Όλο και πιο αγέλαστοι γίνονται οι υπάλληλοι εκεί μέσα, ή είναι η ιδέα μου;

Όμορφη η σκηνή με τα περιστέρια, ελπίζω να μη σας κουτσούλησαν. :-)

emma είπε...

Ειναι πολυ ωραια να διαβασω πως περνατε *μαζι*!!! τα πουλια ειναι καλος λογος και ευκαρια να παιξουμε (και για εμας να ειμαστε παιδια ξανα για λιγο):-)

The Gasbird Familly είπε...

Αχ μ' αυτά τα "εξωγήινα"!Νόμιζα ότι μόνο εγώ και η Σιγκούρνει Γουίβερ γεννάμε άλιεν!

Μαριλένα είπε...

Φωτούλα, μεταξύ μας, αν δεν έχει μανόν το βιβλιοπωλείο τι σόι βιβλιοπωλείο είναι?

Αθανασία, :-), ευχαριστώ!

Mamma, :-p.

Ιωάννα, βρήκες τελικά βιβλίο ελληνικό για Μάκατον? Εεεε, κοίτα εγώ έχω προσωπικές συμπάθειες στην Πολιτεία οπότε δεν μπορώ να μιλήσω αντικειμενικά, δεν ξέρω δηλαδή.

Έμμα, πάμε το Σάββατο καμιά βολτίτσα, θα είμεθα Αθήνα, θα σου στείλω μέιλ.

Gasbirdίνα, είμεθα τρεις πλεόν, είναι τσεκαρισμένο.