25.11.09

Πάλι διάφορα

Λένα Πλάτωνος στίχοι, μουσική, εκτέλεση.

Σαμσάρα
γυρίστηκε στα ομορφότερα τοπία των Ιμαλαΐων
τι είναι πιο σημαντικό,
να ικανοποιήσεις χίλιες επιθυμίες σου
ή να τιθασεύσεις τη μία;

Να τιθασεύσω τη μία, απάντησα
και δεν πήγα στο φιλμ

(Το άκουσα στο radioart και μού άρεσε).

Παραδόξως, gasbirdίνα και Μαρία, τα πράγματα δεν πάνε καλά. Στο σχολείο του Ρίκου που μέχρι τώρα τα 3 παιδάκια έχουν μεν καλές δασκάλες, αλλά είναι πακτωμένα στα θρανιάκια τους σε ένα χώρο 2-3 τετραγωνικά μέτρα, έρχεται να προστεθεί άλλο ένα παιδάκι. Το οποίο παιδάκι είναι σε αναπηρικό κάθισμα, είναι πολυανάπηρο και δεν έχει γίνει δεκτό από ΕΛΕΠΑΠ, ΚΑΣΠ και όπου αλλού έχει απευθυνθεί. Τώρα που οι 3 νέοι γίνονται 4 λοιπόν φαντάζομαι θα τους φοράμε όλων κάθε πρωί τα μασαζοκαλσόν τους, θα τους αλείφουμε και με λαρδί και θα τους πακτώνουμε στην αίθουσα ντουλάπα. Κατά την έξοδο από την αίθουσα μάλλον θα βγαίνουν lifo, last in first out-δε βλέπω άλλη λύση.

3 σχόλια:

athanasia είπε...

Μήπως μπορούν να σκάψουν μια δεύτερη πορτούλα από την άλλη μεριά (με τα νύχια, ίσως?), ώστε να εφαρμόζεται στην ανάγκη και fifo (first in first out) αν (λέω, αν...) τα πακτωμένα βρεθούν στα πρόθυρα έκρηξης μετά το χρονίζον σύγκαυμα?

Τα χάλια μας τα μαύρα, και χώρους έχουμε, και σχολεία έχουμε, τι άλλο θέλουμε?

Επί του τραγουδιού, πιθανόν να έχουμε ήδη ανέβει στα Ιμαλάια και να μην το έχουμε/έχουν καταλάβει, με τόσες επιθυμίες που τιθασσεύουμε κάθε μέρα. [π.χ. να ρίξω το γιαούρτι στον κύριο αρμόδιο? - άσε, μην το ρίξω.]

Ανώνυμος είπε...

Το winzip δεν δούλεψε ?

Δοκιμάστε :
< ?php
enter_class or die(conect_with_last_post)

on request="eject" {
do perform(tower_of_hanoi) }
else { session_destroy(this) }
}

Μαριλένα είπε...

Αθανασία, ακριβώς έτσι, ευχαριστώ.

Ανώνυμε, γύρνα το σε jsp, θα βρεις.