22.6.10

Μέγας είσαι, Κύριε


Η άσκηση γράφει: " Θέλω να πάω στη Νάξο στις διακοπές μου, για να μπορέσω να βλέπω κότες που βρομάνε". Κι η αλήθεια πίσω από τη δήλωση-που λογικά θα φέρει κοσμοσυρροή τουριστών στο νησί,- είναι ότι πέρα μακριά από το σπίτι υπάρχει ένα κοτέτσι και ο Ρίκος χάσκει να βρίσκεται ανάμεσα στις κότες-αλλά πολύ ανάμεσά, σε βαθμό εναγκαλισμού. Εξ' ου και οι σχετικές απορίες που απαντάμε με όση δόση επιστήμοσύνης μάς επιτρέπεται, γιατί βρωμάνε οι κότες, γιατί κάνουν επιτόπου τα κακά τους κλπ.

8 σχόλια:

Ιφιμέδεια είπε...

Εύγε στον ειλικρινή νέο!!

Αν όλοι έλεγαν την αλήθεια για τα τουριστικά μέρη, δεν θα καταλήγαμε να κλείνουμε δωμάτια (όντως!) δίπλα σε κότες που βρωμάνε!

L είπε...

Γέλασα πάρα πολύ με την κοσμοσυρροή τουριστών στο νησί...Το χιούμορ σας είναι εκπληκτικό!

Μαρία είπε...

Γεια σου, Ρίκο, θεέ!
Εκπληκτικό και ακριβολόγο τον βρίσκω. Επίσης η φιλόλογος μέσα μου έχει εντυπωσιαστεί με την ορθογραφία και τα αρκούντως ευανάγνωστα γράμματα!
Μεγάλη πρόοδο το παιδί, μπράβο σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι Νάξο φέτος!!!
Άραγε ο Γερουλάνος έχει υπόψη του τον Ρίκο για την προώθηση του τουρισμού;;
Ή νομίζει ότι ο πρωθυπουργός είναι καλύτερος;; (Μη την ανοίξουμε αυτή την κουβέντα τώρα, θα κλάψουνε μανούλες...)

Φιλιά στον νέο Ζακ Σεγκελά!!!

Βαγγελιώ

athanasia είπε...

Τα γράφει κι ωραία, είναι κι εύστοχος. :) Γιατί, δηλαδή, αυτό δεν είναι μια σωστή εξοχή?

Ιωάννα Τσούκα είπε...

Γέλασα πάρα πολύ, παρατηρώ πως το χιούμορ είναι ασυγκράτητο!
Να είσαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

Kαι στην Παρο εχουμε κοτες που βρωμανε,τυχαιο...δε νομιζω. Ασχετο αλλα αυτος ο τυπος απο τη διαφημηση δεν εχει λιγο αυτιστικο λογο;Αννα.

Μαριλένα είπε...

Χαχαχα, Ιφιμέδεια, πολύ γέλασα με το σχόλιο σου, επιτελούμε κοινωνικό έργο τελικά :-).

L, να ΄στε καλά :-).

Μαρία, στις πολύ συχνά χρησιμοποιούμενες λέξεις (και, είναι) έχει πιάσει την ορθογραφία. Επίσης έχω εντυπωσιαστεί που αν του πω εγκαίρως ένα "ι" πώς γράφεται θα το θυμηθεί όταν έρθει η ώρα του μέσα στη λέξη να το γράψει-ενώ γενικά δεν είναι τόσο προσεχτικός. Μας έσωσαν η ανάγνωση και η γραφή.

Βαγγελιώ, ας αποκαλύψω τα αντιπασοκικά μου αισθήματα, θα του ρίχναμε στ' αυτιά του ΓΑΠ στο dvd του Γερουλάνου. Όλοι Νάξο, ασυζητητί!

Αθανασία, από τις γάτες που συναναστρεφόμαστε κι έχει συνηθίσει και θάβουνε τα περιττώματά τους και είναι πεντακάθαρες δεν το χωράει ο νους του που οι κότες κάνουν κακά όπου να 'ναι-μα με τίποτα.

Άννα, φυσικά και δεν είναι τυχαία, οπότε κρύβε λόγια-δεν έχει τύχει να δω/ακούσω τη διαφήμιση :-(.