29.11.07

Υπό την επήρεια του καμπανίτη

(που έρρεε άφθονος στη χτεσινή συγκέντρωση του κουμπάρου, ξεκινάμε με λίγα άσχετα για να δικαιολογήσουμε τον τίτλο του blog και το κλείνουμε νωρίς ίνα μη εκτεθούμε)

Ενδιαφέρουσες μέρες. Κάτι λαμβάνει χώρα μέσα στο μυαλό του Ρίκου και είναι σε ιδιαίτερη υπερδιέγερση αυτό το διάστημα. Στερεοτυπίες, επαναλήψεις εμφανίζονται στο φουλ, αλλά συνδυάζονται με αναπάντεχα καλές στιγμές στα μαθήματα, την ώρα που συγκεντρώνεται είναι πολύ αποδοτικός.

Χτες δεν τον είχα δει σχεδόν καθόλου, μόνο στο κολυμβητήριο, ε κατά τις 4 τη νύχτα άκουσα τα πατουχάκια και ήρθε ο καλός σου στο διπλό και κοιμήθηκε ως το πρωί.

Αυτά, καθότι ξενυχτήσαμε χτες στου εκλεκτού κουμπάρου. Τη μία χαθήκαμε για να βρούμε το σπίτι (διαβατήριο, πακοτίνια για το ταξίδι απαραίτητα) και την άλλη όταν με έστειλε να αφήσω τα παλτά. Παρά τις σαφείς οδηγίες (προσοχή, αφορούν το ίδιο σπίτι-οικισμό, θα ανέβεις στον πρώτο, 200 μέτρα όλο ευθεία, περνάς το jacuzzi των επισκεπτών, στρίβεις δεξιά και κάνεις άλλα 50μ. τροχαδάκι, στο τέλος της εσωτερικής πισίνας έχεις φτάσει) ξανασυνάντησα γνωστό μιάμιση ώρα μετά. Άπο, τι να λέμε, ήταν όλα υπέροχα…

3 σχόλια:

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

"......ήρθε ο καλός σου στο διπλό και κοιμήθηκε ως το πρωί."
Για αυτό ανοίγεις και το καλύτερο σου κρασί άμα λάχει.
Καλή σας μέρα (χικ, εγώ ήδη το άνοιξα)

Μαριλένα είπε...

Nα πάμε μαζί στο σπίτι του κουμπαρου να κάνουμε εκδρομή;;;

ίσως να πεσουμε και σε χειμερία νάρκη;

Και να ξυπνήσουμε την άνοιξη ορεξάτες κι έτοιμες για δουλειά;;;

Μαριλένα είπε...

Νερίνα, κι εγώ το χάρηκα, ήταν πολύ γλυκό.

Μαριλένα, καθόλου κακή ιδέα, απόδειξη ότι την είχαμε όλοι μα όλοι χτες. Οι δε ήδη παντρεμένοι ενθουσιαστήκανε, "εσείς θα παντρευτείτε και μπορείτε να μη βλέπεστε ποτέ!"