21.12.07

Το τέλος της εσωστρέφειας

2 πράγματα σιχαίνομαι με πάθος με δυσκολεύουν, σε αμφότερα θα επιδοθώ το ΣΚ.

Οι παιδότοποι είναι το πρώτο. Αφενός μού φαίνεται αφύσικο το μάντρωμα των παιδιών σε ένα κλειστό χώρο, τα κλείσαμε στους 4 τοίχους και τους επενδύσαμε με αφρολέξ για να μην τραυματίζονται. Μετά είναι που ο Ρίκος δεν θα παίξει με τον πλέον ορθόδοξο τρόπο με τα μπαλάκια και θα σαλτάρουν οι φαινομενικά καλοκάγαθες κοπέλες παιδοφύλακες.

Πάντως το Σάββατο πρόκειται για πάρτυ που θα πάμε μετά του υιού με ιδιαίτερο κέφι. Είναι το χριστουγεννιάτικο πάρτυ της Νόησης και η ανυπομονησία έχει χτυπήσει πραγματικά κόκκινο.

Το άλλο είναι τα χριστουγεννιάτικα ψώνια αντάμαμα με τα αλαλάζοντα πλήθη, που τριπλοπαρκάρουν στη Βεϊκου αυτή τη εποχή και ενισχύουν τη μισανθρωπία μου. Την Κυριακή το ΄χω πάρει απόφαση να βγω για book hunting. Τύπωσα τη λίστα που κανονικά πάει ηλεκτρονικά στην Πολιτεία, θα θέσω το δάχτυλο επί τον τύπον των ήλων και θα κάνω κι ένα πέρασμα από το Χρυσό για τις πιο οικονομικές προτάσεις . Ας ελπίσουμε η Δευτέρα να μας βρει αρτιμελείς, ψύχραιμους και ισορροπημένους (όσο και τώρα, δε ζητάω θαύματα).

6 σχόλια:

Μαριλένα είπε...

Eγώ σιχαίνομαι με πάθος τα παιδικά πάρτυ.

Ευτυχώς έχει μεγαλωσει η Ελενη κι όποτε χρειαστεί την πηγαίνει αυτή (ένα ακόμα καρφί στο φέρετρο μου απο τις υπόλοιπες μαμάδες).

Οταν η Ελενη ήταν μικρη και την καλούσαν στα παρτυ, την πήγαινε (συνήθως) η κουμπάρα.


Αλλά εγώ δεν ειμαι μια φυσιολογικη μαμά και αυτά ειναι αναμενόμενα (απο μενα)


καλα να περάσετε :)))

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

"Ας ελπίσουμε η Δευτέρα να μας βρει αρτιμελείς, ψύχραιμους και ισορροπημένους"
Έλα μη χάνουμε το χιούμορ μας. Θα σου πω τι απαντάω εγώ όταν με ρωτάνε σε αντίστοιχες περιπτώσεις "πως περάσαμε": "που να δείτε σε τι κατάσταση είναι οι άλλοι".
Πάντα τους κερδεύουμε που έλεγε και η Νάσια μικρό.
Αυτή τη σχέση ρημάτων και Νάσιας πρέπει να τη ψάξω, μόλις βρω καιρό και μελώσω και τα μελομακάρονα όμως.(πρόσεξες ότι έχω ξεχάσει το σίδερο τελευταία, αυτό πάλι δε λέει να με ξεχάσει με τίποτα). Προχθές, γαστρεντερίτιδας μεσούσης, μου φώναξε από τη τουαλέττα "μαμά διαρροίστηκα, έλα να με πλύνεις" (άχετο το διαρροίστηκα με "οι" ή με "ι" λες να γράφεται, όχι τίποτα άλλο λέω να το στείλω και στο Μπαμπινιώτη και μην εκτεθώ στο χριστιανό)
Καλό σας μεσημεροαπογευματοβράδυ να περάσετε

athanasia είπε...

Eυτυχώς μεγάλωσα και γλύτωσα από τους παιδότοπους και τα παιδικά πάρτυ. Όπου κυρίως βαριόμουν τις μαμάδες (με εξαιρέσεις, πάντα) με την υπερπροστασία τους και τις αιώνιες συζητήσεις τους για κρυολογήματα, πονοκεφάλους, πεθερές, "υποχρεώσεις" κλπ, που μου έδιναν στα νεύρα γιατί ακριβώς είχα πολύ σοβαρότερα ζητήματα να με απασχολούν...

Υπομονή, θα περάσει. Καλά, την Κυριακή βρήκες να πας στα βιβλιοπωλεία?

:)

Μαριλένα είπε...

Κορίτσια! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το συγκεκριμένο πάρτυ το περιμένω πώς κ πώς και! Αθανασία, πιο to the point δε γίνεται να είσαι!
Ας μη γράψω περισσότερα, κάναμε ένα παρτίδιο εδώ κ το μερλό-άλα!-έρρεε άφθονο, είμαι σε φάση αγαπώ όλο τον κόσμο :-).

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Ακόμα να ξυπνήσουμε εκ του χθεσινού ξεσαλώματος ή να υποθέσω ότι ασχολείσαι με γκουρμεδιές ή ότι -που είναι και το πιο πιθανό- βγήκες πουρνό πουρνό προς άγραν βιβλίων και άλλων συναφών προσωπικών σου "γκουρμεδιών";
Καλά να περνάς και να περάσεις ότι κι αν κάνεις ή θα κάνεις :)))

Μαριλένα είπε...

Νερίνα, λίγο απ' όλα, έχω άδεια 15 μέρες και κάααααθομαι.
Φιλιά κ χρόνια πολλά!