12.5.08

Το πάρτυ, ο ΕΛΛAS και άλλα

Την Κυριακή ήταν η 3η συνάντηση του ΕΛΛAS στην οποία έγινε και η ίδρυση του συλλόγου.

Το πρόγραμμα είχε ως εξής:

Αι μαμάδαι ντυμέναι κάζουαλ φύγαμε με την Πέρλα και αφήσαμε τέκνα με μπαμπάδες. Ο Κυριάκος και άλλοι εθελοντές κράτησαν τα παιδιά απασχολημένα και τους μπαμπάδες εντός παιδότοπου (δεν είναι εύκολο να αποφανθεί κανείς ποιο ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση).

Στην αρχή της συνάντησης η Πέρλα είπε λίγα πράγματα για το σύλλογο, για τις συναντήσεις που θα οργανώνονται κατά καιρούς, Κυριακές σε παιδότοπους, για την κοινότητα αυτιστικών και φίλων που θα ήθελε να σχηματιστεί, για την ομάδα εφήβων κλπ.

Εν συνεχεία η έκπληξη για τις μαμάδες ήταν μια εισαγωγή στη yoga-προσφορά μιας εκπαιδεύτριας yoga. Δεν είμαι πολύ των τεχνικών χαλάρωσης, ενεργειακών πεδίων, αλλά ¾ της ώρας ξάπλα στο πάτωμα, με τις κάλτσες (όχι μόνο με τις κάλτσες!) και ακούγοντας μια ήρεμη φωνή να σου μιλάει ήταν όντως χαλαρωτικά.

Το καλό που φαίνεται να συμβαίνει είναι ότι δημιουργείται ένας πυρήνας ανθρώπων που βρισκόμαστε και ξαναβρισκόμαστε. Γνώρισα όλη την οικογένεια της Μαρίας, της Νίκης, είδα πάλι την Άντζελα και το Νεκτάριο, τη Ρένα, η δε Πέρλα είναι ένας μαγικός άνθρωπος.

Γέλασα (ή μήπως και μ΄άρεσε η ιδέα) με τη μπλούζα που μού είπε η Νίκη ότι έχει ο Θοδωρής της, «Είμαι ο Θοδωρής και είμαι αυτιστικός»

Και τώρα το blog γίνεται «σε είδα»: συναντηθήκαμε μόλις ήρθα στο πάρτυ, μού είπες ότι δουλεύεις στην Εθνική Πινακοθήκη, μετά έφυγες βιαστικά και δε μιλήσαμε, στείλε κανένα μέιλ να τα πούμε.

15 σχόλια:

athanasia είπε...

Καλημέρα! Χάλια περάσατε. :)

Υ.Γ. Το τελευταίο μήνυμα είναι κάτι που πρέπει ν' ανησυχεί τον μπαμπά της οικογένειας? [Τι θέλω και ρωτάω...] :)

Ανώνυμος είπε...

no ...comment .

butterfly είπε...

Πωπω, αρχικά διάβασα ΕΛΑΣ, και σκέφτηκα, "τι έγινε;":)

Αχ τι ωραία ακούγονται αυτά, μαζί το "εμείς πότε θα οργανωθούμε;" και μία ωραία μέρα.

Η μπλούζα είναι δείγμα πολύ ψαρωτικού χιούμορ, το οποίο κατ'εξοχήν μ'αρέσει!

Όσο για τη γιόγκα, κι εγώ δεν είμαι των new age, κι όποτε ακούω για ενεργειακά πεδία κι ηλεκτρισμούς καταπνίγω τον ηλεκτρολόγο μέσα μου να μην ανοίξει το στόμα του και μας κάνει ρεζίλι (εμένα και τον άλλο μου εαυτό :P) - όμως, όμως λέγω, εντέλει κάνω γιόγκα πάνω από ένα χρόνο τώρα. Αν ο δάσκαλος δεν είναι πολύ του εναλλακτικού, είναι πολύ ωραία άσκηση, σχετικά κουραστική αλλά και χαλαρωτική. Γίνεσαι πιο ευλύγιστος και κάθεσαι σωστότερα. Οπότε, αν σου δοθεί η ευκαιρία, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Υ.Γ. Ε, πες και τι φορούσες ρε Μαριλένα! Μ'ένα "ντυμένες casual" θα σε αναγνωρίσει ο άνθρωπος; :D

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Μαριλένα να υποθέσω ότι η επόμενη αναζήτηση του/της θα γίνει με αεροπανό;;;
:ΡΡΡΡΡ
Καλή βδομάδα να έχουμε όλοι σας

Μαριλένα είπε...

Καλά δεν ντρέπεστε λίγο! Περί μαμάς ομιλώ, η οποία μετά από αυτά που διαβάζει σιγά μην απαντήσει (ναι, μωρό, μου μας καταλάβανε, μη γράψεις, πάρε τηλ.) Ου να χαθείτε κ πάλι!

Μαριλένα είπε...

και πιο ήρεμα τώρα:
Αθανασία, καλά ήτανε, χαλλλλαρά που θα ΄λεγε κι η Μαρία. Το άλλο το σχολίασα :-p.
Μαρία, τι νο κόμεντ δλδ φιλενάς, περιμένουμε τη δική σου ανταπόκριση!
Butterfly, στην αστυνομία αναφέρεσαι ή στον απελευθερωτικό στρατό? Επίσης για να κόψω το αστείο ΤΩΡΑ, ομιλούμε για κοπέλα που διαβάζει το μπλογκ μου και δεν τηνε ξέρω, αν είναι δυνατόν δηλαδή, η φήμη μου πλέον δεν είναι διαχειρίσιμη, μη σταυρώσω άλλο hit αν λέω ψέματα. Στα όσα λες για γιόγκα περιγράφεις ακριβώς πώς ένιωσα, τα αντικρουόμενα συναισθήματα, the truth is out there..
Φωτούλα, ναι, το βρίσκεις υπερβολικό? Μίλα τώρα, αλλιώς σώπασε για πάντα.

butterfly είπε...

Σε αμφότερα. Φαίνεται να'χεις τρομερά κέφια, ε; Τέλεια!:)

Μαριλένα είπε...

Butterfly, κύριος οίδε γιατί, αλλά ναι :-).

athanasia είπε...

Mια φορά είπαμε κι εμείς ν' αφήσουμε να πλανάται ένα μυστήριο... Εκεί, εσύ, να το ξεκαθαρίσεις... :)

roula karamitrou είπε...

Καλησπερίζω το ΟΠΑ! blog...μα μόνο με τις κάλτσες...κρυώνει ο άνθρωπας και το πολύ το φτέρνισμα (απ΄τη φτέρνα που ήτο η μόνη καλυμμένη) φέρνει και γέλιο:)))))
Σοβαρά τώρα, φιλενάδα...ο κύριος ήσυχος, απίστευτος, όπως και ο Κυριάκος
Όσο για τα μπλουζάκια στο μοναστηράκι προτείνει η επαρχιωτοπούλα υπάρχει ένα μαγαζί που φτιάχνει παραγγελίες μότι λογότυπο θέτε. Βουρ λέω για μπλουζάκια κι ένα xxxxlarge για το ρουλιώ

Maria είπε...

...με προκαλεσες

The Gasbird Familly είπε...

(δεν είναι εύκολο να αποφανθεί κανείς ποιο ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση).
Σημασία όμως έχει ότι επιστρέφοντας από τη γιόγκα και τα λοιπά 'φεμινιστικά" μας βρήκατε σώους,αβλαβείς και με δωράκια για σας!!!Εμένα ο Κυργιάκος Κυρία Μαριλένα ζε μου ζωσε να παιτσωωωωω...μπουχουυυυυυ

aeriko είπε...

και γω σκεφτηκα κατι για τρομακρατικη οργανωση:)

Ελπιζω να οργανωθειτε και να τρομοκρατησετε τους 300:) Καλη αρχη!

@Μαριλενα

(τα γραψα και απο μενα) Η εκπαιδευτρια στο αλλο βιντεο λεγεται τελικα Phoebe Caldwell. Βρηκα οτι εχει γραψει βιβλια αλλα οχι το βιντεο και εργαζεται για 30 χρονια με ατομα που εχουν προβληματα επικοινωνιας (μη υπαρξη λογου κλπ).

Σαββατοκυριακο θα παω να καποιο βιβλιο της και θα μεταφερω σχολια.

Μαριλένα είπε...

Αθανασία, μ' αυτά και μ΄αυτά δεν τσίμπησε η κοπέλα και δεν έδωσε σημεία ζωής. Αυτά μου κάνετε (δαγκώνει λυγισμένο δείχτη).

Ρουλάκι, επαρχιωτοπούλα επαρχιωτοπούλα αλλά όσα πρέπει να ξεύρεις από αθήνα τα ξεύρεις.

Gasbird, άντρες παιδί μου, ακόμα δεν μπήκε κι άρχισε τα παράπονα, δε με παίζει ο Κυριάκος και δε συμμαζεύεται. Καλώσηρθες, πάω να δω το blog.

Αερικό, τις πηγές τις εκτιμώ ιδιαιτέρως, σ' ευχαριστώ πολύ, θα τη γκουγκλίσω κι εγώ να δω. Περιττό να πούμε ότι περιμένω όταν συναντηθούμε να με εφοδιάσεις και με υλικό :-).

Ανώνυμος είπε...

Αχ καλά ήταν όμως τελικά κράτησε λίγο...τώρα άντε ξανά τα κεφάλια μέσα και στον αγώνα για τα παιδιά μας πάλι, εμείς χαλάρωση πάλι στην επόμενη συνάντηση που αν κατάλαβα καλά θα γίνει τον Σεπτέμβριο!!!
Το μήνυμα αν κατάλαβα καλά Μαριλέννα απευθύνεται στην φίλη Δήμητρα, αν τελικά δεν έχεις νέα της μπορώ να την ειδοποιήσω εγώ αν θέλεις...!!!
φιλάκια σε όλη την παρέα
angela