27.11.08

Γνήσιες απορίες

Μας στέλνουν από το σχολείο ανακοίνωση συλλόγων-φορέων γονέων ανάπηρων παιδιών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση στα 700 παιδιά που μένουν σπίτι λόγω έλλειψης οδηγών των λεωφορείων είναι πολύ πιθανόν να προστεθούν και οι υπόλοιποι μαθητές ειδικών σχολείων λόγω λήξης των συμβάσεων των οδηγών την 1.12.2008. Όπως μας ενημέρωσε το σχολείο αυτό το θέμα αφορά πλέον και εμάς.
Όλες οι προτεινόμενες στην ανακοίνωση δράσεις είναι πορείες και συγκεντρώσεις. Επειδή μου είναι πολύ δύσκολο να συμμετάσχω ανταμαμά με το Ρίκο σε κάτι τέτοιο και υποψιάζομαι ότι κι άλλες μανούλες δυσκολεύονται εξίσου, λέω να πάρω αύριο τηλέφωνο μερικούς από τους προέδρους που υπογράφουν την ανακοίνωση και να μάθω αν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος δράσης.
Όλαι αι ιδέαι ευπρόσδεκται.

4 σχόλια:

MiKy είπε...

ΜΕ κάθε επιφύλαξη βέβαια, ενα κόλπο που έχω δει να πιάνει είναι η τηλεφωνογκρίνια. Μάθετε ποιος είναι υπέυθυνος για τις πιστώσεις των οδηγών και ταράξτε τον στα τηλέφωνα.Απο τη Διεύθυνση της πρωτοβάθμιας της περιοχής μέχρι το ΥΠΕΠΘ.

athanasia είπε...

Συμφωνώ για την τηλεφωνογκρίνια. Χρήσιμη θα ήταν και μια προσπάθεια να γραφτεί κάτι σε εφημερίδες, είναι σοβαρό θέμα, ακριβώς γιατί τα ειδικά σχολεία είναι λίγα κι επομένως η φοίτηση προϋποθέτει σχολικό λεωφορείο. Δεν συμφωνώ με τις πορείες και συγκεντρώσεις μαζί με παιδιά, οι μαμάδες-μπαμπάδες και φίλοι ας διαδηλώσουν χωρίς τα παιδιά.

Μαριλένα είπε...

Μιράντα, θα δούμε, πιστεύω ότι αυτά τα έχουν ήδη κάνει.

Αθανασία, διευκρινίζω οι άνθρωποι δεν είπαν τίποτα για παιδιά, ίσως έδωσα λάθος εντύπωση. Απλώς μού είναι εξαιρετικά δύσκολο να αφήσω κάπου το Ρίκο εκτός των ωρών των μαθημάτων του και υποθέτω συμβαίνει σε πολλούς.

gsatelite είπε...

Αν και το θεμα ειναι πια ιστορια,(αν και ποτε κανεις δεν ξερει) μιας και η Νομαρχια ηρθε την τελευταια ωρα σε συμφωνια με το ΥΠΕΠΘ για τα κονδυλια...
Ειχα στειλει mail στον Flash radio(το οποιο δεν απαντηθηκε ποτε)
..και επισης,το θεμα των σχολοκων λεωφορειων ειναι μονιμο "αγκαθι" στα κεντρα ημερας του ΠΝΑ,μιας και οποτε γουσταρουν οι οδηγοι σηκωνουν χειροφρενο,και ολοι τρεχουμε πανικοβλητοι...
Μου την κανανε την περασμενη εβδομαδα,και απαιτησα εγγραφη συγνωμη μετα σφραγιδων,την οποια ελαβα σε χρονο dt..
Κυνηγηστε τους,τετοια θελουν,και εαν ειναι για κινηση οποιου τυπου τα στοιχεια που εχω,στην διαθεση σας...