9.12.08

Παυλόπουλος

Αντιγράφω από το in.gr, είναι δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών, πρόκειται για το σαφές και λεπτομερές σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του χάους, βουλώνει τα στόματα και των πιο δύσπιστων:
«Θα κάνουμε αυτό που πρέπει και εκείνοι οι οποίοι δρουν όπως δρουν, θα πρέπει να θυμηθούν ότι εκτίθενται και ότι αυτό που κάνουν το κάνουν για να εξυπηρετήσουν ιδιοτελείς στόχους για τους οποίους δεν θέλω περισσότερο να αναφερθώ».
Επίσης γνωστό και πασιφανές και το επόμενο : «η κυβέρνηση και η αστυνομία είναι εδώ για να διαφυλάξει τη ζωή και τις περιουσίες των πολιτών»

6 σχόλια:

butterfly είπε...

Καλά, τα βλέπαμε στο σκάι χτες τη νύχτα αυτά και γελάσαμε όταν είπε η δημοσιογράφος "Νομίζω δεν έχει νόημα να παρακολουθούμε άλλο τις δηλώσεις του κ.Παυλόπουλου, ό,τι είχε να πει, το είπε...αλλά τι είπε ακριβώς, Πάσχο;" Δε γελάσαμε όμως όταν το τέρας είπε "Αλέξανδρο" αναφερόμενος στο παιδί (τι σπέκουλα, να μιλάς με το μικρό του όνομα)...Αφού δεν ξαναείπε ότι ο πολίτης είναι ο πρωταρχικός στόχος της αστυνομίας, πάλι καλά να λέμε. Μίλησε όμως για αλληλεγγύη - ποια αλληλεγγύη εκφράζεις ως υπουργός της κυβέρνησης για το φόνο πολίτη από την αστυνομία; Δεν καταλαβαίνω.

Τι τα θες τι τα γυρεύεις όμως, παρά την ηλιθιότητα και την ανικανότητα, και την επανάπαυση σε μία κατάσταση που προς το παρόν τους βολεύει, αγωνιώ για το πού θα οδηγήσουν όλα αυτά. Όχι για τις καταστροφές, αλλά πού θα οδηγήσουν πολιτικά. (και μόλις μιλάω με σαφήνεια εφάμιλλη του κ.υπουργού).

Ανώνυμος είπε...

«η κυβέρνηση και η αστυνομία είναι εδώ για να διαφυλάξει τη ζωή και τις περιουσίες των πολιτών»

Το μόνο που μένει είναι να οριστεί εν νέου, ποιός είναι ο πολίτης την σήμερον ημέρα ;

Ανώνυμος είπε...

Τρεις πιθανότητες:
1. Συνειδητά και γνωρίζοντας πλήρως τι θα ακολουθήσει άφησαν τα κέντρα των πόλεων στο έλεος όσων μπορούσαν και ήθελαν να καταστρέψουν, κάψουν, κλέψουν, κλπ κλπ πιστεύοντας ότι έτσι θα προτιμήσουμε μια πιο "δυναμική" αστυνομική παρουσία.
2. Δεν μπορούσαν - και να ήθελαν - να σταματήσουν την τυφλή βία.
3. Πρόκειται για σχέδιο εκπονημένο από καιρό που ο βλαξ ειδικός φρουρός επίσπευσε την εφαρμογή του: Αναταραχή - φόβος - υποταγή.

Και από κοντά τα άδοντα πτηνά των Μ.Μ.Ε.

Κατεβαίνω στην πορεία.
Οι δρόμοι και η διαμαρτυρία είναι υπόθεση και όλων ημών των "βολεμένων"

Καλημέρα
Βαγγελιώ

Ανώνυμος είπε...

Σε μια χώρα που βαδίζει πάντα κατά τύχη και με τον αυτόματο πιλότο η Βαγγελιώ ονειρεύεται "οργανωμένο σχέδιο".
Και φυσικά ούτε οι πολίτες της πρόκειται να οργανωθούν, εκτός αν είναι να κανονίσουν για μπύρες.

χρήστος ρ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ονειρεύομαι. Πιθανολογώ.Και δεν πιστεύω καθόλου ότι η χώρα "βαδίζει κατά τύχη και με τον αυτόματο πιλότο". Το "κατά τύχη", στατιστικά, εμπεριέχει και θετικές εξελίξεις που όμως δεν μας προκύπτουν...
Όσο για τους πολίτες, ιδού η Ρόδος...
Ας οργανωθούμε σοβαρά για τα δικαιώματα του Ρίκου και όλων των Ρίκων αυτής της χώρας. Είναι μια αρχή. Ε;;

Βαγγελιώ

Υ.Σ. Και στις μπύρες λέμε ναι

athanasia είπε...

Όταν ακούω ανθρώπους σαν την Βαγγελιώ, αισθάνομαι καλύτερα ως προς τις πιθανότητες...