1.4.09

Πρόσκληση για τους Θεσ/νικείς


Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης μας προσκαλούν στην παράσταση “Το μεγάλο μας τσίρκο” του Ιάκωβου Καμπανέλλη, τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Απριλίου 2009 και ώρα 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο “Άνετον”.

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Κέντρο Ημέρας της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων – Παράρτημα Θεσσαλονίκης


Η διασκευή και η σκηνοθεσία είναι της Ευαγγελίας Μαγαλιού, δασκάλας Ειδικής Αγωγής. Η Βαγγελιώ μαζί με άλλους 3 εκπαιδευτικούς «έστησε» το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο για παιδιά με αυτισμό στη Θεσσαλονίκη. Συμμετείχε στην ομάδα συγγραφής του αναλυτικού προγράμματος σπουδών για μαθητές με αυτισμό, όπου προτείνονται συγκεκριμένες και αξιολογημένες επιστημονικά μέθοδοι/εργαλεία για να δουλέψουν οι εκπαιδευτικοί, (δεξί κλικ, αποθήκευση, το κατεβάζετε, το διαδίδετε). Τώρα από τη γενική αγωγή πάλι ευαισθητοποιεί σχετικά τους μαθητές της όπως βλέπετε.

Όσοι μένετε βόρεια υπάρχει πλήθος εκδηλώσεων αυτές τις μέρες, σπεύσατε και ενημερώσατε.

3 σχόλια:

MiKy είπε...

το αναλυτικο το έχω δει. Το έδωσα και στις δασκάλες μας. Δε ξέρω αν το τακτοποίησαν όμορφα σε κάποιο ράφι.Δεν το ειχαν ξαναδει... δε φροντισε κανεις να τους το δώσει- να τους το στείλει! Πάντως είναι πολύ καλό και βοηθάει πραγματικά όποιον θέλει να ασχοληθει.

butterfly είπε...

Πολύ όμορφα όλα - καλό μήνα σε όλους! :)

athanasia είπε...

Μπράβο στην Βαγγελιώ - καλό μήνα σε όλους. :)