11.5.09

Η Αγία Γάτα


Η πιο τελευταία ρικοψύχωση είναι να ακουμπάει διάφορα ελαφρά πράγματα (κλωστή, λαστιχάκι) πάνω στις μούρες μας και να τα βλέπει να ισορροπούν ή να πέφτουν. Το κάνει σε μένα, γαργαλιέμαι και διαολίζομαι κάποια στιγμή, το κάνει στο δικό του πρόσωπο κι όταν τον βλέπω να αλληθωρίζει παρακολουθώντας το πάλι με καβαλάει ο παραπάνω δαίμων, δεν το κάνει επ’ ουδενί στον πατέρα του, το κάνει με τις ώρες στη γιαγιά (που είναι ικανή να τη σύρει ο Ρίκος ως τη μηχανή του κιμά και καθώς θα την τραβάει μέσα θα του λέει αδύναμα, «μα δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις»). Όλα αυτά μέχρι που βρέθηκε ο ιδανικός tester.

Γατόνι στωικά υπομένον τα πέταλα, τα φύλλα, το γελοίον του πράγματος (για το αντικειμενικό της ενημερώσης να σημειωθεί ότι πρόκειται για γάτο που Γενάρη-Φλεβάρη ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της φύσης με τέτοιους ρυθμούς και επιδόσεις που το στεφανάκι δεν θα πρέπει να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις περί νωθρότητας ή αποχής από το άθλημα).

9 σχόλια:

houz είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

emma είπε...

καλημερα, ωραια αξεσουαρ για την γατα:-)

athanasia είπε...

'Εχουν μια ανοχή οι γάτες στον αυτισμό... Σοβαρά μιλάω, οι δικές μας όντως άγιασαν. :)

butterfly είπε...

Τη μηχανή του κιμά;! Τη μηχανή του κιμά; Πέθανα απ'τα γέλια! Αχ, αυτές οι γιαγιάδες! Έτσι, τα ζώα, οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Καλή εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Καλημερούδια!
Thx kilan, ξεκίνησε η βδομάδα χαμογελώντας :)

Λ.

Ανώνυμος είπε...

Καλη εβδομαδα,η Ανοιξης χτυπα τον καθενα ποικιλοτροπως-και τις γατες ενιοτε,εστω και για διαλλειματικους παιχνιδισμους με την Ρικο-σφαιρα..
Καλο μεσημερι
D.

Ιωάννα είπε...

Μήπως το παιδί έχει καλλιτεχνική φλέβα; Πολύ εικαστικό μου φαίνεται το concept!

The Gasbird Familly είπε...

Αν το κάλεσμα της φύσης είναι παραγωγικό ,δώστε μας έναν απόγονο μπας και αφήσουμε για λίγο μέλισσες ,σφήκες και λοιπά έντομα στην ησυχία τους.

Μαριλένα είπε...

Houz, επίσης!
Emma, κούκλα την κάναμε!
Αθανασία, είπαμε, έχουν άσπεργκερ :-).
Butterfly, με εκνευρίζει αυτό που κάνει η γιαγιά λιγουλάκι :).
Φιλάκια, Λ μας!
Η γάτα είναι διαμάντ, Δ.
Ιωάννα, ΔΕΣΤΕ, το επόμενο οχυρό!
Gasbird, γέλασα πολύ, θα έχετε προτεραιότητα ασυζητητί στους γόνους!