22.6.09

Μια γεμάτη μέρα

Πρωί πρωί μου ρίχνουν ένα μπερντάχι οι αλβανοί γείτονες, οπότε λέμε να περάσουμε τη μέρα μας στο αυτόφωρο-διότι κ εκείνοι κάτι πρέπει να πουν κι αποφασίζουν να πουν ότι τους έβρισα.

Φωτο να φοράω χειροπέδες δεν υπάρχει, μού το πρότεινε ο σύζυξ για να το μπλογκάρω, αλλά εκείνη την ώρα ούτε εγώ είχα τόσα κέφια. Κρατητήριο, και τα περίφημα mug shots εν συνεχεία-εμένα καθότι κυριούλα με το φόρεμα σε γραμμή A και το δεκάποντο τακούνι με είχαν και περίμενα εκτός. Μέσα υπήρχαν χιλιάδες δόλιοι λαθρομετανάστες, ναρκομανείς κι ένας απίθανος τύπος που όταν τον ρωτήσανε πώς και γιατί, είπε το αμίμητο: «τον συναντάω και κρατούσε ένα πιστόλι κι ένα μαχαίρι και με απειλούσε, ξαφνικά κάνει μια και χώνει το μαχαίρι (του) στο πρόσωπό του».

(απίστευτη η κατάσταση των λαθρομεταναστών, όλοι αυτοί οι τύπου καρατζαφέρη έχουν δει ποτέ τους ανθρώπους αυτούς πριν υστεριάσουν και ουρλιάξουν εναντίον τους?). Καθώς ζούσα τις μεγαλειώδεις στιγμές να μου βγαζουν τις χειροπέδες για να πάω όπου κι οι βασιλείς πάνε μόνοι (αλλά ήξερα ότι όπως κι αν γίνει το βράδυ θα είμαι σπίτι μου), ήμουν ανάμεσα σε όλους αυτούς που πάλι θα γύριζαν σε ένα κρατητήριο περιμένοντας την απέλαση-σκατοζωή.

Την Τετάρτη ορίστηκε η δικάσιμος, περιμένω όλο το φιλοθεάμον στα δικαστήρια ίνα με στηρίξει.

Προκειμένου να μού φτιαξει λίγο η διάθεση πήρα το Ρίκο και πήγαμε στην Πολιτεία, εν συνεχεία περιστέρια και γλυκό στο αθηναϊκό.

Έχασα το κινητό μου-οπότε στείλτε μου σιγά σιγά τα κινητά σας- και το κέφι μου για πολλές ώρες, βρήκα εκεί στο πάρκο δυο ζευγάριο κλειδιά κι ένα δίλεπτο. Τάο, που θα ‘λεγα κι εγώ η αδαής.

16 σχόλια:

The Gasbird Familly είπε...

Φιλενάδα , πλάκα κάνεις !!!!Αυτά δε γίνονται ούτε στα πιο τρελά αστυνομικά που διαβάζεις!
Και καλά εσύ είσαι κυρία σικ με δεκάποντο , πες μου τουλάχιστον ότι τουλουμιάσανε τα αλβανά μη πάει εντελώς χαμένη η μέρα! Διεύθυνση και ώρα για την Τετάρτη και θα κατέβει όλη η αυτιστικομπλοκόσφαιρα!

mamma είπε...

Τι λες πουλάκι μου; φτάσανε μέχρι εκεί τα πράγματα; πες διευθύνσεις και ονόματα.

aeriko είπε...

Πολυ θα θελα να μουνα εκει για την Τεταρτη...αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα καλυψουν το κενο μου οι υπολοιποι.

Ελπιζω να ειναι λογος να ηρεμησετε το αυτοφωρο και ολα τα υπολοιπα.

Θα τα πουμε συντομα...

Φιλια!

υγ1 σαν παιδι των ξενων, μπερντάχι = αγνωστη λεξη.

υγ2 (Δεν) θα θελα να ξερω τι σουρανε στους γειτονες σου, σαν Αλβανοι που ειναι. Απο την αλλη με την ολη ιστορια με τους μεταναστες, τους σκεφτομαι γιατι εχω ζησει αρκετους στην Θεσσαλονικη και απο την αλλη οι ιδιοι (ή σχεδον οι ιδιοι) που ειναι τοσο αρνητικοι και προτιμανε να γκρεμισουνε την παιδικη χωρα απο το να πανε τα παιδια των μεταναστων (http://prezatv.blogspot.com/2009/06/blog-post_9411.html) αυριο θα πουνε οτι τα παιδια/αδερφια μας ειναι φυρα για το κρατος, δεν αξιζουν προνοιας -οχι οτι εχουν, κλπ κλπ.

Συγνωμη που βγηκα εκτος θεματος.

ZlatkoGR είπε...

Χριστέ μου! Τι λες τώρα, περιπέτειες καλοκαιριάτικο;

butterfly είπε...

Τι λες, βρε Μαριλένα; Και σήμερα έλεγα να σου στείλω mail, να σε ρωτήσω τι κάνεις! (δεν κατάπινα τη γλώσσα μου καλύτερα;) Τι να πω, καλά ξεμπερδέματα το συντομότερο και χωρίς στενοχώριες, ναι; Τετάρτη δύσκολο να εμφανιστώ στο δικαστήριο (αν και θα'χε πλάκα να'χες τους έλληνες της ομογένειας, αερικό κι εμένα δύο σε ένα), την αγάπη μου!

Μη στενοχωριέσαι (όσο μπορείς) με αυτά. Καλή σου νύχτα!

athanasia είπε...

!!!!'Εμπλεξα σήμερα, κοιτάζω το βράδυ να δώ νεότερα και βλέπω ότι η ζωή αντιγράφει τα αστυνομικά.

Κακώς-κάκιστα που δεν θέλησες να έχεις φωτογραφία με χειροπέδες.

΄Οσο για τους μετανάστες, δεν χρειάζεται να μπεις στην φυλακή, αρκεί μια βόλτα (με ολιγόλεπτο, έστω, στήσιμο στην ουρά όπου περιμένουν όλοι) εκεί που εκδίδονται οι άδειες παραμονής...

Καλά ξεμπερδέματα :)

butterfly είπε...

Εε, σόρυ, μπερντάχι εννοείς ένα χεράκι βρίσιμο ή ένα χέρι ξύλο; Γιατι τώρα το είδα και τρόμαξα! Καλά είσαι;

Διόνα είπε...

Μαριλένα, έχω διαβάσει το ποστ από χτες το βράδυ και από τότε ψάχνω κάτι να γράψω, είναι σαφές ότι δεν βρήκα.... αλλά ειλικρινά εύχομαι να είσαι καλά. Κι εγώ το μπερντάχι για ξύλο το ξέρω, άνοιξα και τον Κριαρά βραδιάτικο... πραγματικά να είσαι καλά! :)

Ανώνυμος είπε...

περαστικά!!
τι να πω??
καλα ξεμπερδέματα!!

Κ Α Ι Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΑΡΙΛΕΝΑ!!!

:-)

Μαριάννα

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι ότι είναι η γνωστή βεντέτα!! Μόνο που δεν είχα καταλάβει ότι πέρασε από τη μητέρα στην κόρη και ότι είχε λάβει τόσο μεγάλες διαστάσεις. Μπορεί το χιουμοριστικό στυλ που γράφεις να καμουφλάρει κάπως την ένταση αλλά η κατάσταση είναι σοβαρή σε ό,τι αφορά την ψυχολογία σου. Όποτε θέλεις να μιλήσεις απλά για να εκτονωθείς ο 11ος όροφος (Βίκη+Βιβή)σε περιμένει...

MiKy είπε...

Μαριλενάκι μη μασας.φαντάζομαι τα νεύρα σου θα έχουν μια δαντελένια - με κρόσια και ξέφτια - μορφή. κε αφτο θα περαση.
Μακάρι να ήμουν κοντά την Τετάρτη.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμους απο Ροδο!

Ιωάννα είπε...

Λεβέντισσα Μαριλένα, στείλε mail για ώρα και για που. Προτίθεμαι να είμαι και εγώ στη κερκίδα. Να φτιάξω και πανώ;

emma είπε...

Δεν ξερω τι να γραψω....καλα ξεμπερδεματα
φιλακια

μαρια-μαρια είπε...

Και πανω που πηρα την αποφαση (επιτελους) να σπασω την απεργεια που εχω κυριξει στο διαδικτυο , μαθαινω οτι η φιλενας μπηκε φυλακη.

Εχασα κατι αλλο μηπως?

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Κάτι τέτοιες ώρες ανακαλύπτεις τα όποια θετικά μιας αυτιστικής συμπεριφοράς για να τη βγάλεις καθαρή ή και τη βγάζεις καθαρή.
Ελπίζω να είσαι καλά...
χχχχχχχχχχ............

Μαριλένα είπε...

Παίδες, πραγματικά ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τη συμπαράσταση, την άλλη Τετάρτη πάλι το ίδιο έργο :-).