17.7.09

Τα 6 παιδιά

Σκηνικό: μεγάλο σούπερ μάρκετ κοντά στη δουλειά μου που έχει και παιδικά ρούχα. Πάνω από τα παιδικά ρούχα έχει τη μεγάλη αφίσα με τα 6 παιδάκια που χοροπηδάνε ψηλά. Ο Ρίκος έχει πάθει ψύχωση με τα «5 χαρούμενα κι ένα θυμωμένο». Θέλει ν’ ανεβαίνουμε να τα βλέπουμε, στην αρχή ντρέπεται μόλις τα βλέπουμε και μετά τα περιγράφουμε, τα σκεφτόμαστε, αναρωτιόμαστε για τη διάθεση και την πνευματική τους κατάσταση (για τη δικιά μας πάλι όχι, είναι ξεκάθαρη), τα ονόματά τους κι αν μπορούν να μετακινηθούν σε άλλη φωτογραφία (αυτά μόνο στο Χάρυ Πότερ).

Εκείνος ζήτησε να τα φωτογραφίσουμε και ξετυλίγοντας το μίτο εκμαίευσα ότι του αρέσει γιατί του θυμίζουν τα παιδάκια στο σχολειό του όταν χόρευαν το και σήκωναν τα χέρια στο «γέφυρες υψώνουμε». Ω, ναι, μέχρι να μας πάνε μέσα για βιομηχανική κατασκοπεία κάθε φορά θα τα βγάζουμε και μια φωτο.

6 σχόλια:

butterfly είπε...

Αμ' δε διαβάζει μόνο ο γάτος in! :)

Πάντως είναι πολύ καλό που αναγνωρίζει τα συναισθήματα από τα πρόσωπα, και μάλιστα στην ηλικία του. (το θυμωμένο είναι το τέρμα αριστερά;) Και συγκινητικό που του αρέσουν γιατί έχει αναμνήσεις.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε, φιλιά.

athanasia είπε...

Tί ωραία που το θυμάται!

Καλό ΣΚ :)

The Gasbird Familly είπε...

Το Τεουλίνι μπορεί να αριστεύει στα μαθηματικά αλλά από συναισθήματα , συνειρμούς , επαγωγική σκέψη δε χαμπαριάζει τπτ.Γι αυτό σου λέω, πάτε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και fuck the maths!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το βλέμμα του, καθοδηγεί την φωτογράφο πίσω και ψηλά προς την εν λόγω αφίσσα!

Μόλυ

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Το παιδί και η αφίσσα
ή
Η αφίσσα και το παιδί; :))))
Καλή μέρα σε όλους/ες μας

Ανώνυμος είπε...

Μόλις αγόρασα καινούργια φωτογραφική μηχανή (με μεγάλο οπτικό ζουμ κλπ). Έχω αναγνωρίσει τον χώρο (βιομηχανική κατασκοπία) και θα τραβήξουμε μία σούπερ φωτο που μετά θα την κάνεις πόστερ για το δωμάτιό του!!
Βίκη