1.9.08

Ανακούφιση

Παρασκευή βράδυ και είμαστε σε υπαίθριο παιδότοπο με φουσκωτά. Έχουμε πει πολλάκις πριν τους κανόνες «δε σπρώχνουμε, δεν κλωτσάμε», αλλά είμαστε και σε απόσταση αναπνοής ώστε στην καλύτερη περίπτωση να αρκέσει μια υπενθύμιση, στη χειρότερη να τον πάρουμε τσουβαλιαστό (sic) για το σπίτι.

Κατεβαίνει παιδάκι και πλησιάζει την υπεύθυνη κοπέλα: «κυρία, ένα παιδάκι εκεί πάνω με μπλε μπλούζα χοροπηδάει συνέχεια και λέει ‘τι κάνεις, τι κάνεις?’». Κοπέλα: «σε πείραξε?», παιδάκι: «όχι», κοπέλα: «ε, άστο να λέει».

Αφήνω την αναπνοή μου που την κράταγα τόση ώρα να βγει, όλα καλά προς το παρόν.

18 σχόλια:

mamma είπε...

Καλημέρα, καλό μήνα:)
Κι εμείς σε φουσκωτά είμασταν στο ΣΚ.

ΥΓ. Ennio Morricone & Nicola Piovani σου λένε κάτι; Έρχονται το Σεπτέμβριο:) Αναστασία ακούς;;;;;

mamma είπε...

Αθανασία εννοούσα βεβαίως βεβαίως!!!

athanasia είπε...

Kαλημέρα!

Αυτή η άτιμη η κρατημένη αναπνοή... Γιατί δεν είναι (τουλάχιστον, δεν ήταν) πολλοί οι άνθρωποι σαν την υπεύθυνη κοπέλα. Όλα καλά. :)

Υ.Γ. Μamma, βεβαίως μου λέει Μοrricone-Piovani, ελπίζω να μην είναι στο Badminton. Μαριλένα?

mamma είπε...

Δείτε αυτά Piovani, Morricone και μιλάμε για τις λεπτομέρειες:)

athanasia είπε...

Μπράβο βρε mamma!

Λοιπόν, τον Piovani δεν τον καταφέρνω, είναι Τετάρτη και τις Τετάρτες τρώμε έξω με την Χριστίνα. O Μοrricone για Δευτέρα 29.9 είναι μια χαρά. Μόλις οριστικοποιηθεί το καρέ, θα είμαι υπόχρεη αν μια από τις κυρίες βγάλει εισιτήρια, γιατί δυστυχώς ταξιδεύω αύριο (για δουλειά, μη χαίρεστε) και θα γυρίσω στο τέλος της εβδομάδας. Προτιμώ κάτω διάζωμα, για να μην τη στήσουμε εκεί από νωρίς, αλλά θα το αντέξω αν θέλετε άνω διάζωμα...

:)

athanasia είπε...

Chat το κάναμε εδώ μέσα... Αν πάτε στον Piovani, θα ζηλέψω πρωτίστως για τη μουσική από το Χάος...

Μαριλένα είπε...

Αμέ, να το κανονίσουμε :-), όποτε μπορεί κι η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ :-).

athanasia είπε...

Ωραία, Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου είμαι μέσα! :)

Υ.Γ. Έτσι, για να πάει καλά ο μήνας. :)

mamma είπε...

Αθανασία, είμαι ικανή να πάω μόνη μου στον Piovani. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα χάσω το Chaos.

Είμαι μέσα κι εγώ για Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου.
:))))

Maria είπε...

καλε δεν θα πατε στη Μαντονα?και θελετε να πατε στον Μορικονε? Κριμα και σας ειχα για ποιοτικες .Καλη χρονιά , καλο μηνα ,και καλους καφεδες

houz είπε...

Yep it's official a chat room now ;)

Μαριλένα είπε...

Μας πήραν στο ψιλό, αγαπητές! Μαρία, και στη Μαντόνα θα πάμε, δε θα κάνουμε λόγο φέτος, επενδύσαμε στη συναυλία.

Και τι βλέπω, έχουμε και το πλέον αμφιλεγόμενο πρόσωπο στην αυτιστικοσφαίρα να αποκαλύπτεται..........

Maria είπε...

Βρε βρε βρε,το πουλακι μου ο houz εσκασε μυτη...ειπα και γω ,που πηγε αυτο το καλο το παιδι που μας διασκεδαζε στο Νοηση?αποβολη εφαγες φιλτατε?Παντως και εδω καλα ειναι.

houz είπε...

@kilan 1 : Αμφιλεγόμενο… Χμ ? Μάλλον εννοείς ότι θα το παζαρέψουμε μεταξύ καλού και καλύτερου.
@kilan 2 : Οι περισσότεροι έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι το ξέρατε και μην κάνετε τις αθώες περιστερές. Απλώς σήμερα με την επιστροφή στα πάτρια εδάφη βρήκα το password για το username μου.
@Maria-Maria 1 : o houz ήταν από πάρα πολύ καιρό πριν στην παρέα σας. Σας διάβαζα καθημερινώς και μου κρατούσατε θέλατε δεν θέλατε, παρέα με το πρωινό καφεδάκι μου.
@Maria-Maria 2 : Για το θέμα της αποβολής. Δυστυχώς είναι στο DNA, από την άλλη όμως κάνεις και καλούς φίλους, έτσι και αλλιώς τους κορωνάτους ποτέ δεν τους συμπάθησα. Πάνω που τελείωσε η αποβολή μου από το Noesi ( 1η Σεπτεμβρίου ) και θα postαρα ότι μάζευα το καλοκαίρι, έπεσε όλο το σύστημα. Οπότε το kilan-Kafe θα είναι η διέξοδος μου για την χαμηλού κόστους ψυχοθεραπεία μου.

@ all : Καλό Φθινόπωρο σε όλους μας……..

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Kαλός μας ο Σεπτέμβρης μήνας
εκλεκτή γνωριμιά μου...
Πολλές βαθιές ανάσες καλή μου ας πάρουμε για να γιομίσουμε με δύναμη την καρδιά μας γιατί είναι μακρύς ο δρόμος.
Με την αγάπη μου
Λυγερή του ΠΗΓΑΙΜΟΥ

houz είπε...

Τελευταία άποκλειστικά νέα :
Ένα ένα τα κάστρα της αυτιστικοσφαίρας πέφτουν.... Στην αρχή ήταν η Νόεση που δεν άντεξε στην αποχώρηση της Star και του "ακατανόμαστου" και βγήκε εκτός λειτουργίας....

Στην συνέχεια επήλθε μόνιμα "προσωρινή διακοπή" των εργασιών του καλύτερου και πληρέστερου site της αυτιστικοσφαίρας του www.autismgreece.gr.

Και αφού νίκησε τα κέντρα αποφάσεων, έστρεψε το βλέμα του στο "Τι λέει το πρόγραμμα?". Δύο μοναχά post του, έφταναν για να σταματήσει η εύρυθμη λειτουργία του και να προκαλέσει πανικό στην τάξεις των επισκεπτών.

Μόνο και τελευταίο προπύργιο που αντιστέκεται αποτελεί το ένα και Μοναδικό forum, της Star που ήταν η μόνη που με της αντένες που διαθέτει και τα μακρυά της χέρια αναφώνησε : "Απεταξάμεν τον houz" και γλίτωσε προσωρινά. Και αυτή όμως υπέκυψε στην γοητεία της συζύγου καθώς και στις εμμονικές παρεμβάσεις της mkilan και έγραψε έστω και εμμέσως τον "ακατανόμαστο".

Κάτοικοι της αυτιστικοσφαίρας ελάτε αύριο 9:00 π.μ στην κεντρική πλατεία του χωριού και φωνάστε όλοι μαζί "Απεταξάμεν τον houz", μόνο έτσι θα γλιτώσουμε από το αμφιλεγόμενο "ακατανόμαστο".

Πρωωωθήστε αβούτο το μελι αλλά προσοχή μην πείτε το όνομα του...υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει το λαπιτοπ σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ>>>>>>>

Υ.Γ : Οι φήμες ότι η αργοπορία της kilan να ποστάρει σήμερα, οφείλετε στο ότι ψάχνει στον "πανόπτη" πώς μπορείς να αποβάλει συγκεκριμένο "νέο" χρήστη είναι ψευτικές και απολύτως αληθινές.

Μαριλένα είπε...

Επιφυλάσσομαι για απαντήσεις, προς το παρόν τρέχω αλλόφρων!

Μαριλένα είπε...

Houz, να σας κάνουμε contributor, τιμή μας.
Λυγερή, καλό φθινόπωρο, την αγάπη μου στα κορίτσια και σε σένα :-).