3.9.08

Ούτε ίχνος αυτισμού

Εγώ: Δουλεύω σαν να μην υπάρχει αύριο (και αστεία αστεία αυτό μπορεί να αποδειχτεί προφητικό) και τα ΄χω βρει σκούρα με ένα συνεργείο. Τουλάχιστον μπορώ πλέον να συνταχθώ με το λοιπό σινάφι και να αναφωνήσω με ύφος 50 καρδιναλίων: «άμα μπλέξεις με μαστόρους» κλπ κλπ, η γνωστή παραφιλολογία των μηχανικών. Χαλάλι.

Η πιο θλιβερή είδηση: διαβάζω για την αντιπρόεδρο του Μακ Κέιν, τη Σάρα Πέιλιν. Πολέμια των εκτρώσεων, μητέρα πέντε παιδιών, το μικρότερο που φημολογείται ότι είναι της 17χρονης κόρης της έχει σύνδρομο Down. Το θλιβερό είναι ότι η εν λόγω κόρη είναι ξανά(?) έγγυος και αντί μιας διεξοδικής συζήτησης περί αντισύλληψης επίκειται γάμος.

Η πιο αστεία είδηση: ο Πούτιν που έσωσε τους δημοσιογράφους από την τίγρη πυροβολώντας την. Αν ήμουν ο δημοσιογράφος πρώτα θα άναβα τη λαμπάδα που θα την είχα γλιτώσει από τον οπλισμένο Πούτιν και μετά από την υπερμεγέθη γάτα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσυ¨:
Πολυ καλα κανεις και δουλευεις σαν να μην υπαρχει αυριο,ομως με τους μαστορους εμπλεξες στο σπιτι ή στη δουλεια?

Η πιο θλιβερη ειδηση,
δεν ειναι αυτη αλλα το γεγονος οτι η αμερικανικη κομπλεξικη κοινωνια στο συνολο της επικροτει ...τον γαμο της νεαρας δεκαεφταχρονης,

Οσο για τον Πουτιν,
ηταν με αλλα λογια ενα μηνυμα προς τους Ευρωπαιους που ελεγε¨" εκτος απο υγραεριο , εχω και τον τσαμπουκα που δεν προκειται ποτε να εχει ο Μπους,"

houz είπε...

H πιο θλιβεή είδηση:
Κάποιες φορές στην ζωή : "Θα σιχαθείς ότι αγαπάς".

Η πιο αστεία είδηση:
Το μόνο που λειπάμε είναι την υπερμεγέθη γάτα. Είναι η μόνη "αθώα" στο scenary.
Όσο για to press ξέραν που ήταν και το τι θα γίνόταν.

Ι vote the cat.

Εσύ :
Καλά να πάθεις δεν έγινες press-woman, να δεις και τίγρη από κοντά.

Μαριλένα είπε...

Μαρία, στη δουλειά, το σπίτι η μόνη εργασία που μπορεί να το βελτιώσει είναι ο γερανός με τη μεγάλη σιδερένια μπάλα. Συμφωνώ για το θλιβερό της είδησης..

Houz, διαισθάνομαι μια προσωπική μομφή στο κείμενο για τη θλιβερή είδηση, αλλά καλά κάνεις και μου τα λες..
Τη νάρκωσε τη γάτα ο Βλαδίμηρος, υπνωτικό στις γάτες, μολύβι στους δημοσιογράφους.