6.10.08

Crash test χρονόμετρων, μέρος πρώτο



Κι ενώ είμαι σε μια από τις πιο ταπεινωτικές στάσεις που μπορεί να έχει (θηλυκός) άνθρωπος-με τα χιλιάδες χρυσοχαρτάκια για τις ανταύγειες στο κεφάλι, τα βλέπω στο ράφι δίπλα μου.

Ψάχνω εδώ και μέρες κάτι σαν αναλογικό χρονόμετρο, προκειμένου ο Ρίκος να πίνει πιο γρήγορα το γάλα του πριν το σχολείο, να τελειώνει τις εργασίες του κλπ.

Είχα δει το time timer (29,5 δολάρια), αλλά εις ινστρούχτορας μου ‘φαγε τα αυτιά ότι είναι ακριβό.

Οπότε, με το που είδα τα χρονόμετρα έσπευσα σε είδη κομμωτηρίου και προμηθεύτηκα δυο, ένα γερμανικό (6,80 ευρώ) κι ένα κινέζικο (3,15 ευρώ).

Η φτώχεια τρώει τον παρά όμως: το γερμανικό απεδείχθη πολύ διακριτικό αν όχι αναποφάσιστο-μπορεί να χτυπήσει, μπορεί και όχι. Το δε κινέζικο φτιάχτηκε για να σημάνει το προσκλητήριο των νεκρών και ο Ρίκος με δάκρυα στα μάτια ζήτησε να μην το ξαναχρησιμοποιήσουμε.

Το συγκριτικό θα ολοκληρωθεί άμα τη αφίξει του time timer.

5 σχόλια:

houz είπε...

Καλημέρα Καλή εβδομάς σε όλους,

Δοκίμασε το ψηφιακό κόσμο των ρολογιών. Δες http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20081009.p.psifiakoxronometrokousinas
3,49€ και μπορείς να το στηρίξεις και στο τοίχο.

Ανώνυμος είπε...

καλημερες

πηγαινε στα καταστηματα με ειδη μαγειρικης,εχουν πολυ ωραια χρονομετρα και μαλιστα σε σχημα φρουτων,
(οσο για την ...μικρη αντιπαθεια στους γερμανους, εχεις δικιο,εχω ψυχικα τραυματα απο τα πρωτα μου φοιτητικα χρονια στη Βρεμη.Αλλα βλεπω οτι και εσυ το κατεχεις το γερμανικο.)

mamma είπε...

Καλημέρα!

Η Μαρία έχει δίκιο, έχουν φοβερά χρονόμετρα στα είδη μαγειρικής. Εμείς έχουμε αγοράσει δύο [ένα κόκκινο κι ένα πορτοκαλί] από το ΙΚΕΑ σε σχήμα αχλαδιού. Αλλά κάνουν δυνατό θόρυβο... Δε σηκώνονται νεκροί [τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κανέναν να κόβει βόλτες στον κήπο μας] αλλά κάνει θόρυβο.
Υποθέτω για να ακούγεται μέσα στην κουζίνα όταν είναι ανοιχτά απορροφητήρας, μίξερ και λοιπές συσκευές.

Περάσαμε ζούπερε το Σ/Κ!!!! Εσείς;

athanasia είπε...

Αντί να διαβάζεις στο κομμωτήριομε ποιόν τα έχει ποιά, ή τί φόρεσε η καλλονή στην τελετή των oscar, ή τί χρώμα kelly bag αγόρασε με παραγγελία (φυσικά...), το μυαλό σου στα χρονόμετρα...

Κατά τα λοιπά, η αλήθεια είναι ότι συνήθως ό,τι πληρώνει κανείς παίρνει (φυσικά υπάρχουν κι εξαιρέσεις, αναμένουμε συγκριτικό τεστ).

Μαριλένα είπε...

Houz, είπαμε, αναλογικό θέλω, να φαίνεται η ώρα που περνάει.

Μαρία, θα δω, αλλά περιμένω το αμερικάνικο.

Mamma, περάσαμε συμπαθητικά, ας πούμε περάσαμε :-).

Αθανασία, μην ξεχνάμε τις απίθανες σεξουαλικής φύσεως συμβουλές που αλά κοσμοπόλιταν δίνουν όλα μα όλα τα περιοδικά πλέον.