30.4.09

ΕΣΥ έστειλες τις υπογραφές σου?


Ο houz μου μήνυσε να σας υπενθυμίσω με το γλυκό, υπαινικτικό και ανάλαφρο τρόπο μου ότι δεν αρκεί να μάλλιασε η γλώσσα σας να πείσετε τα πλήθη να υπογράψουν, να μαζέψατε δεκάδες πακετάκια με υπογραφές και να τις κρατάτε τώρα κάτω από το στρώμα! Πρέπει να πάτε στο πλησιέστερο ταχυδρομείο ά-με-σα και να τις στείλετε στον Άγγελο, στη γνωστή διεύθυνση:

"Η Νόηση στο διαδίκτυο"
'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος


Μιστράλ 4


154 51 Ν. Ψυχικό

Σε διάθεση τύπου τι-σήμερα-τι-αύριο-τι-τώρα αφενός λόγω της γρίπης (σκέφτομαι το Κοράκι, τις 28 μέρες μετά κι άλλα εύθυμα) κι αφετέρου λόγω της Τελευταίας Διάλεξης του Ράντυ Πάους.

Πανεπιστημιακός καθηγητής Πληροφορικής διανύει τους τελευταίους μήνες της ζωής του λόγω καρκίνου στο πάγκρεας και δίνει την Τελευταία Διάλεξή του (ο θεσμός θέλει τα πανεπιστήμια να καλούν επιλεγμένους καθηγητές να παρουσιάσουν τον απολογισμό τους για την προσωπική κι επαγγελματική τους διαδρομή). Είναι ένα απλό, ειλικρινές, γλυκόπικρο βιβλιαράκι, αντιγράφω 1 κλισέ του συγγραφέα που με άρεσε:

"Κατά τ’ άλλα, κυρία Λίνκολν, πώς ήταν η παράσταση? Αυτό το έλεγα στους φοιτητές για να τους θυμίσω να επικεντρώνονται στα σημαντικά."

Update: Αθανασία, όχι μόνο πρόλαβες, αλλά έκανες και το μπαμ! Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ!


3 σχόλια:

athanasia είπε...

Tις έστειλα! Καθυστέρησαν λίγο ορισμένες, αλλά τα καταφέραμε.

Καλό Σαββατοκύριακο :)

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαφές πλέον ότι είναι δάκτυλος των Αμερικανών.

Άλλωστε στην εικόνα το δάχτυλο φαίνεται καθαρά

Χρήστος Ρεγγούζας

Μαριλένα είπε...

Χρήστο, νοτ του μένσιον εβραιοσιωνιμούς!