15.2.08

Ου γαρ οίδασι

(Πρέπει να μας καταράστηκε η χτεσινή γριά, δεν βλέπω άλλη επιστημονική εξήγηση, σεισμός χτες, κακοκαιρία αύριο μεθαύριο)

Κόντρα στις μετεωρολογικές προβλέψεις, στον επερχόμενο χιονιά, στην ίδια την κοινή λογική ίσως, 6 άνθρωποι (το κουμπαροζεύγαρο κι εμείς) ξεκινούν να κυνηγήσουν την καταιγίδα και το όνειρό τους-ε ναι, μόλις πατήσω «δημοσίευση ανάρτησης» αναχωρούμε για το Αμύνταιο.

Εκεί έχουμε blind date με συμπαίκτη warcraft του συζύγου. Ας ελπίσουμε ότι ο άνθρωπος υφίσταται και δεν είναι ελληνομαθής κινέζος που του κάνει πλάκα (μα ξενοδοχείο με spa στην κορυφή των καταιγίδων?)

Με λίγη τύχη ο τύπος θα είναι φυσιολογικός στην πραγματική ζωή και το χόμπυ βαλσαμώνω-ανθρώποι-και-φτιάχνω-αμπαζούρ θα είναι της warcraft περσόνας και μόνο.

Με ακόμα λίγο περισσότερη τύχη δεν θα παγώσουμε μέσα στο πεζώ ούτε θα φάμε αλλήλους όπως οι τύποι στις Άνδεις. Και το κυριότερο δε θα βρεθούμε στην άκρως ταπεινωτική θέση των εγκλωβισμένων σε καμιά Εθνική να δίνουμε συνέντευξη στο Σόμπολο «με την ευκαιρία θα ήθελα να πω και δυο λογάκια για τον αυτισμό, κ.Πάνο μας»

Με πολύ περισσότερη τύχη θα 'φχαριστηθούμε χιόνι, κρύο, διάβασμα κι αν ο μικρός διανοηθεί να κάνει τίποτα δικά του θα τον κρατήσω έξω από το παράθυρο στους -15 για κάνα 10'. Παίζει ν’ αποδειχτεί αποτελεσματικότερο από τα detoxication που αποπειρώνται άλλοι.

Καλό ΠΣΚΔ σε όλοι!

4 σχόλια:

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Ελπίζω να έβαψες ρίζα μη σε δω να σκας μύρη στα παράθυρα σαν παραπεσούσα γραία της περιοχής..
Καλά να μου περάσετε

Ανώνυμος είπε...

είστε ριψοκίνδυνη καλά το είχα καταλάβει..

να σας πω χαίρομαι που θα λέιψετε γιατί έχω κενά που θα μελετήσω το σ/κ.

άλλωστε είμαι πολύ θυμωμένη με την σκατόγρια του προηγούμενου ποστ για να διαβάσω παρακάτω τώρα.
(ο Ρασκόλνικωφ, θεότης!)

Σας φιλώ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ γέλασα με το σχόλιο. Σαν να τα βλέπεις μπροστά σου. En-joy!

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Ελπίζω να πήρες ξηρά τροφή μαζί σου.
Εγώ πάντως ξεκίνησα ήδη να πλέκω κάλτσες και φανέλες. Τις κάνω ριγέ, πορτοκαλί με κίτρινο σε φωσφοριζέ τόνους για να σε ξεχωρίσουμε άμα χρειαστεί από το περιβάλλον....
Καλό σας σ/κ