28.4.09

Emma’s blog (at last)

Ο αγγλόφωνος τίτλος είναι για να σας βάλω στο κλίμα, η φίλη μου η Emma που τυγχάνει Αγγλίς, ξεκίνησε επιτέλους το blog της!

Η Emma έχει δυο δυνατά σημεία: πρώτον ταλέντο στο ξεψάχνισμα των καλύτερων ιντερνετικών άρθρων και πληροφοριών και το κυριότερο, γράφει περιεκτικά, έξυπνα και αστεία.

Εγώ: πολύ καλό το blog, αλλά τι σημαίνει iron chicken?

Emma, (μου εξηγεί για μια τηλεοπτική σειρά, θα τα λινκάρει εκείνη φαντάζομαι) και καταλήγει: «The beginning starts something like “the earth is perhaps the most troublesome planet in the universe” which I kind of like :-)»

(η Αθανασία κι η Δήμητρα μείνανε..)

4 σχόλια:

Ιωάννα είπε...

Ψάχνοντας εχθές στο διαδύκτιο για πιθανή αναφορά σε Αντερσεν και Αυτισμό, είδα το iron chicken δυστυχώς, τα Αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά όσο τα Ιταλικά και δεν το έψαξα, θυμάμαι όμως ότι πρόσεξα τα κόκκινα αυγά και αναρωτήθηκα αν πράγματι το βαψιμο των αυγών συνηθίζεται και έξω.
Θα το βάλω στην αυτόματη κουτσομετάφραση του google και θα βγάλω κάποια άκρη.

houz είπε...

Αν είχε την ευγενή καλοσύνη η δεσποσύνη σας, να πρόσθετε το αξιόλογο λινκ στον εκ δεξιών χώρο μια που ( προς το παρόν ) από εδώ πιβοτάρουμε προς τα άλλα εξίσου ενδιαφέροντα βλογκάκια.

:P

Ανώνυμος είπε...

AN DEN EXETE DEI EIDI TO BLOG TIS MIKRIS ATHOAS PSIXIS POU MAS XREIAZETAI GIA NA MPORESEI NA SINEXISEI NA ZEI DEITE TO PLEASE KAI AN EXETE TIN KALOSINI DIADOSTETO
http://mariatweety.blogspot.com
MPOREI NA SAS FANEI ASXETO SXOLIO AUTO ALLA PISTEPSTEME A3IZEI
KATI TETOIES STIGMES DIXNOUME TIN XRISIMOTITA MAS
THANK YOU
FILIKA TASOS

Μαριλένα είπε...

Η δεσποσύνη πρόσθεσε και την Έμμα και την Ιωάννα.